47PF9090 HDMI CEC ( ARC )

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
hatta ben aynı yazılımı bile görmek istemiyorum.Arkadaş hi-level aldı menüsü mutfaktaki tv ile aynı sonra bana diyor kazık yedin markaya para verdin aynısı işte aynısı işte deyip duruyor .Bunlarda hiç pazarlama mantığı yok arkadaş vestel senin amiral markansa kullandığın hiçbir materyeli başka marka larda kullanma farkın olsun yani.

E Çevrimdışı

Evranoz 

Yeni Üye
12 Nis 2020
18
52
paylastigim dosyayi zipden cikarip degisiklik yapmadan usb ye kaydedip ,ayni profilleri aldiginiz sekildeki gibi, servis menüden usb op tusuna basarak tv ye kaydedin.Daha sonra tv nizin fisini cekerek kapatip tekrar baslatin
20200412_2240321.jpg

Hocam ben bugün yine denedim attiginiz dosyayı TV ye yüklemeyi ve başardım. ?
Dün neden öyle oldu anlamadım ama bir yerde hata yaptım sanırım.

Şu an menüde cec menüsü çıktı ve oradan aktif ettim sistemi. Denediğim kadarı ile tetikleme çalıştı. Yani TV den hdmi1 seçtiğimde cihaz açılıyor.
Deneyimlerimi paylaşırım .

Ben tekrar teşekkür ederim hem size hemde Teraspy arkadaşa... ✋
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hosbulduk hosbulduk , teraspy teraspy

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam ben bugün yine denedim attiginiz dosyayı TV ye yüklemeyi ve başardım. ?
Dün neden öyle oldu anlamadım ama bir yerde hata yaptım sanırım.

Şu an menüde cec menüsü çıktı ve oradan aktif ettim sistemi. Denediğim kadarı ile tetikleme çalıştı. Yani TV den hdmi1 seçtiğimde cihaz açılıyor.
Deneyimlerimi paylaşırım .

Ben tekrar teşekkür ederim hem size hemde Teraspy arkadaşa... ✋
hosbulduk hosbulduk , teraspy teraspy
sevindim, keyifli günlerde kullanin..
Aynen güle güle kullan :ok

@Herkese :
Demek ki neymiş ,modlama ile kapalı olan uygulamalar açılıp kullanılıyormuş,hemde baya eski bir tvde :kiskis
Aslında eski tvlerdeki yazılımlar neredeyse full derlenmiştir ,mesela bizde dash menü bile vardı eskiler hatırlar ,hatta meebbe meebbe daha iyi hatırlar değil mi mert :)

F Çevrimdışı

Ferda

Yeni Üye
16 May 2024
9
51
Merhabalar 3D SMART 47PF9060 47" LED TV kullaniyorum TV ye mi box bagladim tek kumanda ile hem tv yi hem mi box u kumanda etme şansım var mı acaba cec özelliği açılımı bu tv nin şimdiden teşekkür ederim

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Merhabalar 3D SMART 47PF9060 47" LED TV kullaniyorum TV ye mi box bagladim tek kumanda ile hem tv yi hem mi box u kumanda etme şansım var mı acaba cec özelliği açılımı bu tv nin şimdiden teşekkür ederim
Tv nin ayar menülerinde cec yok mu? Var ise açın

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Zamanında neler yapmışım neler , takma ismim ( teraspy ) ile dalga geçenlere duyurulur,hani terapi-merapi diyenlere ... Konuyu hortlatmışsın ama çok hoşuma gitti doğrusu sevgili F Ferda ,sevgili By_Trol By_Trol ün dediği gibi menüye bak önce ,orada cec varsa işlem tamamdır ama yoksa profilini editlemen gerekir :ok

F Çevrimdışı

Ferda

Yeni Üye
16 May 2024
9
51
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu menü değil, kumandadan "Menü" tuşuyla gidilecek ,sanırım " menü ---> ayarlar" veya "menü ---> daha fazla ayarlar" da olması lazım ,(balkonda 19 inç tv ile oturuyorum,vesteli açamıyorum maalesef)
Sesi kapatıp açtım tv yi :)

WhatsApp-Image-2024-09-15-at-00.55.03.jpg

Menü-->Ayarlar-->Diğer ayarlar"da

Geri
Üst Alt