Evet ,ama profiller MB90 sevgili hosbuldukanakart mb91 görünüyor ??
ögrenmis oldum, sorun var diye düsünürdüm söylemeseydiniz.profiller MB90
Hani hep yazıyorum ya "tv yazılımları ortak derleniyor "diye (şimdiki kartlar değil belki) işte kart mb91 olmasına rağmen profiller 90 kart içinögrenmis oldum, sorun var diye düsünürdüm söylemeseydiniz.
paylastigim dosyayi zipden cikarip degisiklik yapmadan usb ye kaydedip ,ayni profilleri aldiginiz sekildeki gibi, servis menüden usb op tusuna basarak tv ye kaydedin.Daha sonra tv nizin fisini cekerek kapatip tekrar baslatin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sizin profildeki cec menüsü benim ilk paylastigim resimden farkli,ses kontrolü secenegi cikmadi.Modlama olarak yapilacak birsey bu durumda yok,yazilim güncellemesi yaparsaniz ve yine gelmezse profilleri tekrar kontrol edebilirim.Fakat o ayar sekmesi yine gelmedi.
Sizin profildeki cec menüsü benim ilk paylastigim resimden farkli,ses kontrolü secenegi cikmadi.Modlama olarak yapilacak birsey bu durumda yok,yazilim güncellemesi yaparsaniz ve yine gelmezse profilleri tekrar kontrol edebilirim.
Elindeki F yazılım dursun ,önce S olanı at ,(sarı menü bana göre çirkin) bak bakalım CEC varmı menüde ,varsa bu menü ardından J olanın :Hocam zahmet verdim size...
Elimdeki yazılımlardan 362F den başlayarak dener , sonucunu size yazarım.
Tekrar teşekkür ederim.
mb90_en.bin
upgrade_mb90.bin
olarak değiştirip usbye çıplak -klasörsüz- kopyala ,fat32 li olacak usb, bunu tvye tak ,ardından menü+1505 ile tvye yükleElindeki F yazılım dursun ,önce S olanı at ,(sarı menü bana göre çirkin) bak bakalım CEC varmı menüde ,varsa bu menü ardından J olanın :
mb90_en.bin
olan adını :
upgrade_mb90.bin
olarak değiştirip usbye çıplak -klasörsüz- kopyala ,fat32 li olacak usb, bunu tvye tak ,ardından menü+1505 ile tvye yükle
Olur,sen bilirsin ,ben menü renginden dolayı yazdım bu arada elindeki tv yazmışımdır belki ama yine yazayım ,gerçek 100Hz olan bir paneldir ,kıymetini bilHocam S olanda Cec varsa J nin dosyasını yüklemeye gerek kalırmıki ?
S ile devam etmek gerekmez mi onu anlamadım .
Olur,sen bilirsin ,ben menü renginden dolayı yazdım bu arada elindeki tv yazmışımdır belki ama yine yazayım ,gerçek 100Hz olan bir paneldir ,kıymetini bil
Helal olsun ne demek bir şey yapmadım ki ,bende de var bu tv ,atmadığım yazılım kalmadı ,girmediğim smart kalmadı ,sen yinede önce S yazılımı bir gör ,beğenmezsen dediğim gibi yolla J olan yazılımı ama sadece tek dosyayı adını değiştirip de yollaPardon şimdi anladım Hocam. Çok teşekkür ederim sizede akşam akşam yordum. Haklarınızı helal edin lütfen.
Aslında Tv den genel olarak memnunum da ekran artık biraz ufak gelmeye başladı , birde özellikle yeşil renklerde yapıyor hani sanki yazılımsal bir oturmazlık yada uyuşmazlık var gibi görüntülemede... Yeşil orman görüntülerinde sanki renk oturmuyormuş gibi davranıyor. Tarifi güç.
Ama genel olarak ( smart hariç ) memnun olduğum bir TV.