47PF9090 HDMI CEC ( ARC )

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
paylastigim dosyayi zipden cikarip degisiklik yapmadan usb ye kaydedip ,ayni profilleri aldiginiz sekildeki gibi, servis menüden usb op tusuna basarak tv ye kaydedin.Daha sonra tv nizin fisini cekerek kapatip tekrar baslatin
20200412_2240321.jpg

E Çevrimdışı

Evranoz 

Yeni Üye
12 Nis 2020
18
52
paylastigim dosyayi zipden cikarip degisiklik yapmadan usb ye kaydedip ,ayni profilleri aldiginiz sekildeki gibi, servis menüden usb op tusuna basarak tv ye kaydedin.Daha sonra tv nizin fisini cekerek kapatip tekrar baslatin
20200412_2240321.jpg

Hocam zahmetiniz için teşekkür ederim fakat menüye Hdmı CEC özelliği yine gelmedi.

Dediğiniz şekilde yaptım yüklemeyi. Dosyayı usb ye atıp servis menüsünden işlemi yaptım. Daha sonra cihazın elektriğini komple kesip yeniden açtım. ( fişini çekip taktım )
Fakat o ayar sekmesi yine gelmedi... :(

E Çevrimdışı

Evranoz 

Yeni Üye
12 Nis 2020
18
52
Sizin profildeki cec menüsü benim ilk paylastigim resimden farkli,ses kontrolü secenegi cikmadi.Modlama olarak yapilacak birsey bu durumda yok,yazilim güncellemesi yaparsaniz ve yine gelmezse profilleri tekrar kontrol edebilirim.

Hocam zahmet verdim size...
Elimdeki yazılımlardan 362F den başlayarak dener , sonucunu size yazarım.
Tekrar teşekkür ederim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam zahmet verdim size...
Elimdeki yazılımlardan 362F den başlayarak dener , sonucunu size yazarım.
Tekrar teşekkür ederim.
Elindeki F yazılım dursun ,önce S olanı at ,(sarı menü bana göre çirkin) bak bakalım CEC varmı menüde ,varsa bu menü ardından J olanın :
mb90_en.bin
olan adını :
upgrade_mb90.bin olarak değiştirip usbye çıplak -klasörsüz- kopyala ,fat32 li olacak usb, bunu tvye tak ,ardından menü+1505 ile tvye yükle

E Çevrimdışı

Evranoz 

Yeni Üye
12 Nis 2020
18
52
Elindeki F yazılım dursun ,önce S olanı at ,(sarı menü bana göre çirkin) bak bakalım CEC varmı menüde ,varsa bu menü ardından J olanın :
mb90_en.bin
olan adını :
upgrade_mb90.bin olarak değiştirip usbye çıplak -klasörsüz- kopyala ,fat32 li olacak usb, bunu tvye tak ,ardından menü+1505 ile tvye yükle

Hocam S olanda Cec varsa J nin dosyasını yüklemeye gerek kalırmıki ?
S ile devam etmek gerekmez mi onu anlamadım .

E Çevrimdışı

Evranoz 

Yeni Üye
12 Nis 2020
18
52
Olur,sen bilirsin ,ben menü renginden dolayı yazdım :) bu arada elindeki tv yazmışımdır belki ama yine yazayım ,gerçek 100Hz olan bir paneldir ,kıymetini bil :)

Pardon şimdi anladım Hocam. Çok teşekkür ederim sizede akşam akşam yordum. Haklarınızı helal edin lütfen.
Aslında Tv den genel olarak memnunum da ekran artık biraz ufak gelmeye başladı , birde özellikle yeşil renklerde yapıyor hani sanki yazılımsal bir oturmazlık yada uyuşmazlık var gibi görüntülemede... Yeşil orman görüntülerinde sanki renk oturmuyormuş gibi davranıyor. Tarifi güç.

Ama genel olarak ( smart hariç ) memnun olduğum bir TV.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Pardon şimdi anladım Hocam. Çok teşekkür ederim sizede akşam akşam yordum. Haklarınızı helal edin lütfen.
Aslında Tv den genel olarak memnunum da ekran artık biraz ufak gelmeye başladı , birde özellikle yeşil renklerde yapıyor hani sanki yazılımsal bir oturmazlık yada uyuşmazlık var gibi görüntülemede... Yeşil orman görüntülerinde sanki renk oturmuyormuş gibi davranıyor. Tarifi güç.

Ama genel olarak ( smart hariç ) memnun olduğum bir TV.
Helal olsun ne demek bir şey yapmadım ki :) ,bende de var bu tv ,atmadığım yazılım kalmadı ,girmediğim smart kalmadı ,sen yinede önce S yazılımı bir gör ,beğenmezsen dediğim gibi yolla J olan yazılımı ama sadece tek dosyayı adını değiştirip de yolla :ok

IMG_20200413_005128.jpg

Geri
Üst Alt