Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
4300 olmuş dün 3900 düVarsa üstteki Acer şu kura göre rakipsiz
4300 olmuş dün 3900 düVarsa üstteki Acer şu kura göre rakipsiz
4300 olmuş dün 3900 dü
Konu takip 4000tl bir notebook daha ihtiyaç hasıl oldu.
Üstadım linkten win 10 araç yardımıyla indi usb falan sordu neticede elimde içinde setup olan win 10 usb var. rufus için iso dosyası gerekiyor sanırım. bilgisayarı usb den başlatırsam benim elimde ki usb işe yarar mı, iso indirip rufusla tekrar mı usb oluşturmalıyım?
Edit: iso için seçenek varmış ben usb seçmişim :(
Neyse ki ofis76 arkadaşımız alabildi o fiyattan, takip etmek lazım gene girebilir indirime, dediğin gibi ben de baktım artık 4000 bandında ryzen 5 yok maalesefCe eee yapmış.
Neyse ki ofis76 arkadaşımız alabildi o fiyattan, takip etmek lazım gene girebilir indirime, dediğin gibi ben de baktım artık 4000 bandında ryzen 5 yok maalesef
Böyle giderse Celeronları kapıştırırız artık.
Şu an bu var, az önce gördüm.Neyse ki ofis76 arkadaşımız alabildi o fiyattan, takip etmek lazım gene girebilir indirime, dediğin gibi ben de baktım artık 4000 bandında ryzen 5 yok maalesef
Şu an bu var, az önce gördüm.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hemen alınsın bence Sota başkanŞu an bu var, az önce gördüm.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu fiyata daha iyisi bulunabilir mi sizce?(sıfır)
Beklersiniz inceledikleriniz 5 bini geçer şanslıysanız 4 bine düşerse benim gibi kaparsınız. Ben 2-3 hafta takip ettim windowslu ürün alabiliyorken Acer a razı oldum.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu fiyata daha iyisi bulunabilir mi sizce?(sıfır)
SVA ekranlı bir model olarak bence bunun fiyatı çok uygun, imkanı olan kaçırmasın (yalnız muhtemelen grafik kartı 2GB ana bellekten götürüyordur)Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu fiyata daha iyisi bulunabilir mi sizce?(sıfır)