Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Bu laptop yayından kaldırılmış bu arada .
Ryzen 7 olan cihazı alıp geçin hocam, fazla kurcalıyorsunuz.
Bu laptop yayından kaldırılmış bu arada .
Özelliklerini filtreleyip akakçeden baktığımda en yakın rakibi hp 4470 tl ve huawei'den kullananlar menun takip ettiğim kadarıyla. 4300 tl ile kendi mağazasından almak mantıklı geldi. seçeneklerde dediğiniz özelliklerde bir ürün karşıma çıksaydı önermezdim elbet. full hd ekrandan vazgeçilirse cazip seçenekler olabilir. ama ben onuda göremedim.İlk kez laptop deneyimi yaşayan bir marka huawei, bu kadar kesinlikle tavsiye etmeniz şaşırttı beni, niye daha pahalıya daha düşük bir işlemci, yarı yarıya daha az bir ssd alsın ki arkadaşımız, kapanan kamera ve entegre huawei aplikasyonları ve şifre ile de alınabilecek bir güvenlik eylemi için mi?
Apple gibi olmaya çalışmak dışında bir artısı yok bence huawei nin, kibar ve hafif bir kasası var ama tuş takımı niye koymamışlar gene özenti, saymadığınız ama en önemli özelliği ips ekran kalitesi gene de bu piyasada benim için Acer daha önde performans olarak.Özelliklerini filtreleyip akakçeden baktığımda en yakın rakibi hp 4470 tl ve huawei'den kullananlar menun takip ettiğim kadarıyla. 4300 tl ile kendi mağazasından almak mantıklı geldi. seçeneklerde dediğiniz özelliklerde bir ürün karşıma çıksaydı önermezdim elbet. full hd ekrandan vazgeçilirse cazip seçenekler olabilir. ama ben onuda göremedim.
Bitmiştir trendyola bakınBu laptop yayından kaldırılmış bu arada .
Acer garanti kapsamında teknik servis hizmeti hakkında bilginiz var mı? F/p odaklı ürün ana hedefimiz malum ? nokta atışı önemli.Apple gibi olmaya çalışmak dışında bir artısı yok bence huawei nin, kibar ve hafif bir kasası var ama tuş takımı niye koymamışlar gene özenti, saymadığınız ama en önemli özelliği ips ekran kalitesi gene de bu piyasada benim için Acer daha önde performans olarak.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Buna ne dersiniz arkadaşlar? İşlemcisi baya iyi duruyor...
Huawei hakkında bilgin var mı, Apple gibi olmaya çalışıp milleti oyaladıklarını okuyorum bu aralar bir de donma ve ısınma sorunu bildirenler varAcer garanti kapsamında teknik servis hizmeti hakkında bilginiz var mı? F/p odaklı ürün ana hedefimiz malum ? nokta atışı önemli.
Yeni seri işlemci ama arkadaşın bütçeden 1000 lira daha pahalıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Buna ne dersiniz arkadaşlar? İşlemcisi baya iyi duruyor...
Huawei hakkında bilgin var mı, Apple gibi olmaya çalışıp milleti oyaladıklarını okuyorum bu aralar bir de donma ve ısınma sorunu bildirenler var
Ben ciddi sordum, Acer hakkında bilgi verirseniz memnun olurum, uzak duruyordum olumluysa alacağım zaman Acer markasının ürünlerinide incelerim.
Acer uzun yıllardır birçok arkadaşa aldırdığım bir ürün, mesela Asus kadar vurdumduymaz değil servisi, özellikle yeni nitro 5 serisi çok başarılıydı, ben de laptop alım sürecinde çok uzun süre kararsız kalarak son anda fiyat avantajı yüzünden nitro 5 yerine 17 inç olduğu için Monster tercih ettim, ama Acer hiç yabana atılacak bir firma değildir bana göre şu şartta alınır tabi bütçe artsa daha iyi alternatifler yok mu var elbette ama kur bizi mahkum etti
Evden alıp eve servis ediyorlarmış eskiden yoktu bu hizmet.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol..
Yeni seride özellikle ryzen 4000 serisi işlemcilerde baya iyi iş çıkarmışlar gibi gözüküyor, birkaç yabancı inceleme izledim zen2 mimariye sahip ryzenler içinde en iyi soğutmayı nitro 5 en kötüsünü asus tuf yapıyormuşNitro 5'lerde sanki sorun vardı ama?
Yeni seride özellikle ryzen 4000 serisi işlemcilerde baya iyi iş çıkarmışlar gibi gözüküyor, birkaç yabancı inceleme izledim zen2 mimariye sahip ryzenler içinde en iyi soğutmayı nitro 5 en kötüsünü asus tuf yapıyormuş
Ucuz yırttık valla Umut neredeyse alıyordum ryzen 4600 olan modeli, şu an için memnunum Monster dan biraz kullanayım bir inceleme yazacağım inşallahASUS'ta skandal bitmez hocam.