Aha bu da eklendi listeye.. ne yapacağım ben acer ve d15 arasındayım simdiÇizimden bağımsız Huawei d15 indirimde mobilde 200 hediye çeki seçerek 4300 e geliyor. İş çizim olunca oyuncu olanlara bakmak lazım.
Aha bu da eklendi listeye.. ne yapacağım ben acer ve d15 arasındayım simdiÇizimden bağımsız Huawei d15 indirimde mobilde 200 hediye çeki seçerek 4300 e geliyor. İş çizim olunca oyuncu olanlara bakmak lazım.
Aha bu da eklendi listeye.. ne yapacağım ben acer ve d15 arasındayım simdi
D15 tabiki ? parmak izi, kapanan kamera, Huawei cihazlarla entegre program ve kullanım.Aha bu da eklendi listeye.. ne yapacağım ben acer ve d15 arasındayım simdi
Ben tıklayınca iki tane Lenovo s145 r7 3700u 512 gb ssd model çıkıyor, sen açınca başka bir şey mi çıktıLenovo'da SSD yok.
Bir de işlemcisinin çalışma frekansı düşük.
Bu yüzden Acer.
1035G1 düşük pil tüketimi için üretilmiş bir işlemci modeli.
Bir de içindeki dahili GPU AMD'deki kadar güçlü olmayabilir.
Bu da programlardaki çalışmanızı olumsuz etkileyebilir.
Ben tıklayınca iki tane Lenovo s145 r7 3700u 512 gb ssd model çıkıyor, sen açınca başka bir şey mi çıktı
İlk kez laptop deneyimi yaşayan bir marka huawei, bu kadar kesinlikle tavsiye etmeniz şaşırttı beni, niye daha pahalıya daha düşük bir işlemci, yarı yarıya daha az bir ssd alsın ki arkadaşımız, kapanan kamera ve entegre huawei aplikasyonları ve şifre ile de alınabilecek bir güvenlik eylemi için mi?D15 tabiki ? parmak izi, kapanan kamera, Huawei cihazlarla entegre program ve kullanım.
Teşekkürler Umut bu arada söylemeden edemeyeceğim çocukluk aşkım (Tanju'dan dolayı) Samsunspor"un yeni sezon formasına bayıldım, başarılar diliyorum ligde
Teşekkürler Umut bu arada söylemeden edemeyeceğim çocukluk aşkım (Tanju'dan dolayı) Samsunspor"un yeni sezon formasına bayıldım, başarılar diliyorum ligde
Hocam tarayıcıdan girinBu çıkıyor
Öğrendim sonra bu arada fiyat 50 lira artmış bile hb da, trendyol hala 4049 lira Acer içinHocam tarayıcıdan girin
Bu laptop yayından kaldırılmış bu arada .Gayet yetenekli bir dahili grafik birimi var , 2gb rami o kullanıyor
Ama şu cihaz giriş seviyesi harici ekran kartıyla çok daha iyi bir seçenek olabilir, şu piyasada çok çok iyi fiyat elin rahatlayınca 8gb daha ram takarsan canavar olur.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.