40. kez ve yine çamaşır makinesi tavsiye talebi :)

G Çevrimdışı

Garfield

Yeni Üye
21 Eyl 2021
1
45
Merhabalar yeni üyeyim ve birazcık sorularım var çamaşır makinesi almak istiyorum ve 20 yıllık makinem elektrolux üzerinde ki ağırlık taşı düştü yinede çalışıyor ama artık daha geniş kazalı makine almak istiyorum. Yine elektrolux almak için mediamarkta gittim oradaki görevli bosch, Siemens hatta profiloda çelik kazançlı elektrolux plastik diyerek içini gösterdi ve kazanın içinin çamaşırları zamanla yıpratan minik delikler oluşmasına sebep olduğunu söyledi. Bu önerileri dikkate alan eşim hiç istemediğim halde bosch aldı. Üstelik bulaşık makineside bosch ( ki önceki boschtu memnun değildim) alındı çok su kullanıyormuş iyi bir ürünmüş dedi. Size ürünlerin ekliyorum. Henüz kutudalar açılmadı iki gün oldu acaba bunları almakla iyi mi yaptım iptal edebiliyor muyum bilmiyorum. yine gidip elektrolux mü almalıyım. Lütfen tavsiye istiyorum Adem Helvacı Adem Helvacı

VE BENİM İSTEDİKLERİM

PerpectCare A+++ EW6F3944FQ 600 Autodose Çamaşır Makinesi​

EW6F3146EB 10 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi​

ESF5512LOW 6 Programlı Bulaşık Makinesi​

Başka bulaşık makinesi modeli yada farklı marka tavsiyeniz de olabilir

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
945
51
Merhabalar yeni üyeyim ve birazcık sorularım var çamaşır makinesi almak istiyorum ve 20 yıllık makinem elektrolux üzerinde ki ağırlık taşı düştü yinede çalışıyor ama artık daha geniş kazalı makine almak istiyorum. Yine elektrolux almak için mediamarkta gittim oradaki görevli bosch, Siemens hatta profiloda çelik kazançlı elektrolux plastik diyerek içini gösterdi ve kazanın içinin çamaşırları zamanla yıpratan minik delikler oluşmasına sebep olduğunu söyledi. Bu önerileri dikkate alan eşim hiç istemediğim halde bosch aldı. Üstelik bulaşık makineside bosch ( ki önceki boschtu memnun değildim) alındı çok su kullanıyormuş iyi bir ürünmüş dedi. Size ürünlerin ekliyorum. Henüz kutudalar açılmadı iki gün oldu acaba bunları almakla iyi mi yaptım iptal edebiliyor muyum bilmiyorum. yine gidip elektrolux mü almalıyım. Lütfen tavsiye istiyorum Adem Helvacı Adem Helvacı

VE BENİM İSTEDİKLERİM

PerpectCare A+++ EW6F3944FQ 600 Autodose Çamaşır Makinesi​

EW6F3146EB 10 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi​

ESF5512LOW 6 Programlı Bulaşık Makinesi​

Başka bulaşık makinesi modeli yada farklı marka tavsiyeniz de olabilir

Ooooo Haaaaaa...
Dolandırıcılık girişimi mi yoksa cühelalığın dibi mi diyeyim ne diyeyim, bilemedim. O satış temsilcisinin ağzına ağzına b*klu hela terliği ile vurmak lazım.

Kimse yazmamış ama şu kıt bilgimle, bir iki klavye tıkırdatayım, yanlışım varsa düzeltin.
Öncelikle makinanın içinde görebildiğiniz kısım kazan değil tamburdur.
İkinci olarak averaj kalitede, erişilebilir makinalarda artık çelik kazan kalmadı, tümü plastik.
Üçüncü olarak tambur delikli olmazsa kazan içindeki su çamaşırlara nasıl ulaşacak da yıkayacak?
Dört, bir daha okuyunca bay satılık temsilcisi, tamburun çamaşırı yıpratıp deldiğini söylemeye çalışmış ama varsayalım plastik tambur olsun, çamaşırları nasıl yıpratacakmış??? Yahu çamaşırın yıpranması tamburun çelik ya da plastik olmasına değil, tasarımına bağlıdır.

Malum zincir elektro ve yapı marketlerdeki çoğu (iyilerini tenzih edelim) satış temsilcisinin hödük olduğunu ya da 3 kuruş prim için hödüklüğün bile bile dibine vurduklarını tekrar hatırlattığınız için teşekkür ?

Markalar ile ilgili ustalar yorum yapacaktır, benim haddim olamaz.
Zira ben sadece kazanı pres mi, çok su alan programı var mı diye bakarım.
İlla ki rulman dağıtacak, kazan kesme ile kim uğraşacak, bir de ekonomi diye deterjanlı deterjanlı çıkaran makinalardan ve deterjan gözünden su dehlemekten sıkıldım?

Geri
Üst Alt