211S V1-V3 Yazılım Güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V1 serisinde sorun olmuştu yazılımı geri çekmiştik sıkıntı olmayacaktır
teşekkürler,indirip yüklüyorum inşallah sorun olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımı sorunsuz bir şekilde yükledim tüm ayarlarım aynen duruyor sadece Menü\Ana Sayfa bölümüne eklediğim uygulamalar tv yi ilk aldığım gün gibi olmuş onunda ayarı basit zaten
Şuan başka bir farklılık göremedim herşey aynı gibi,illaki iyileştirmeler vardır
yazılım için teşekkürler:ok

Son düzenleme:
Emeğinize sağlık..

Teşekkür ederiz.

teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

61559419_10217468215644491_2390508312245305344_n.jpg
selamun aleykum bu tv me hangi yazılımı yuklememlazım yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
ilgi ve alakanız için teşekkür ederim

Merhaba, Biss Key sorunu yaşıyorum. Azerbaycan uydusu Azerspace kanallarından İdman Azerbaycan - CBC sport - 1 TV Georgia kanallarının Biss keylerini kaydettim fakat bu kanallardan birine geldiğimde önce Tv kendiliğinden kapanıp açılıyor sonra bazen şifre çözülüp yayın açılıyor bazen ise listedeki bir kaç üstte veya alttaki kanala gidiyor bazen Tv kitleniyor kanal geçişleri olmuyor sanki Tv ağır programlarda bilgisayarların kastığı gibi saçmalıyor. Önceki yazılımda da aynısını yapıyordu bu siteden indirip yüklediğim son yazılımda da aynı problem devam ediyor. Ayrıca bu kanallardaki şifreli yayın bitip şifresiz yayına geçtiğinde de aynı problemler oluyor. Biss Key girmediğim kanallarda problem yok. Bu sorun çözülür mü Yardımcı olursanız sevinirim. TV
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Merhaba, Biss Key sorunu yaşıyorum. Azerbaycan uydusu Azerspace kanallarından İdman Azerbaycan - CBC sport - 1 TV Georgia kanallarının Biss keylerini kaydettim fakat bu kanallardan birine geldiğimde önce Tv kendiliğinden kapanıp açılıyor ...
Bunu kanalın şifresini silip dene bakalım,büyük ihtimalle düzelecektir ,genelde bu kanaldan yapıyor :ok

Bunu kanalın şifresini silip dene bakalım,büyük ihtimalle düzelecektir ,genelde bu kanaldan yapıyor :ok
Biss keyini sildiğim kanalda yazdığım sorunlar düzeliyor fakat şifre olmadığı için şifreli yayınlar açılmıyor haliyle..

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

yazılımını yükleyiniz
Merhaba hocam bu yazılımı yüklendiğimde V1.31.8.0 olarak çıkıyor ve yazılımın üretim tarihi olarak 2019.01.25 olarak görünüyor ben mi bir şeyleri yanlış yaptım acaba buradaki bilgiler ile örtüşmüyor da.

IMG_20190702_195844.jpg
IMG_20190702_195832.jpg

Merhaba hocam bu yazılımı yüklendiğimde V1.31.8.0 olarak çıkıyor ve yazılımın üretim tarihi olarak 2019.01.25 olarak görünüyor ben mi bir şeyleri yanlış yaptım acaba buradaki bilgiler ile örtüşmüyor da.

IMG_20190702_195844.jpg
IMG_20190702_195832.jpg
menü yani home tuşuna basıp 4725 yapıp görsel eklermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt