akdrhmz
Aktif Üye
- 25 Eyl 2018
- 71
- 36
Hocam evde yoktum 2 gündür yeni cevap verebiliyorum bahsettiğiniz menü bu şekildemenü yani home tuşuna basıp 4725 yapıp görsel eklermisiniz
Hocam evde yoktum 2 gündür yeni cevap verebiliyorum bahsettiğiniz menü bu şekildemenü yani home tuşuna basıp 4725 yapıp görsel eklermisiniz
O zaman bu doğru yazılım ismi yanlış 1.31.80 değil 1.31.8.0 olması gerekiyormuşHocam evde yoktum 2 gündür yeni cevap verebiliyorum bahsettiğiniz menü bu şekilde
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim ilginiz için sağolun, yeni güncelleme yok sanırım bu aralarO zaman bu doğru yazılım ismi yanlış 1.31.80 değil 1.31.8.0 olması gerekiyormuş
Klavye seçeneğini hiç görmedim yada dikkatimi çekmedi ?Merhaba dostlar size ufak bir sorum olucaktı bu tv modeline F klavye nasıl bağlarım zira F klavye bağlayınca Q olarak komut algılıyor pc
Umarım düzelir,yazılımsal hatadır inşallah.Bazen önbellek dolmuş oluyor gerçi tv kapanınca bellek boşalıyor ama bazen bir bug diyelim kapansa da boşlmıyor ,o zaman kanal listesini yedekleyip yeniden kurulum gerekebiliyor.Tv içinde TV bu yazılımından video açtığımda görüntüde sabit donma oluyor ses oynatmaya devam ediyor..
49inç vestel marka tv aldım smart tv
Youtubede bu işlerle uğraşan bi abiburayı tavsiye etti V3 modelini yükleyip deneyeceğim..
Umarım bu küçük problemim düzelir..
Biz teşekkür ederiz sevgili Emo060 ,güle güle kullan ,umarım donma yapmaz artık ,burada yapılanları beğenmeyenler de var ,keşke beğenenlerin istatistiğini tutsaydım % olarak <------ Son yazdığım sana değildiAlmış olduğum tv vestel 49 inç v3 mb211 şasili model tv idi bu konudaki anlatımları dikkate alıp update i gerçekleştirdim.
Yaklaşık 3 dk sürdü ve başarılı bir şekilde TV update oldu menülerde
ve TV sistem ayarlarında ikonlarda gözle görülür şekilde değişiklikler oldu gayet de güzel oldu herşey için teşekkür ederim..
Allah hepinizden razı olsun şimdi bakalım aynı videoda donma problemim devam edicekmi yine birşey olursa burda sizlere yazarım..
Tekrar Tekrar teşekkürler
3.19.4.2 marakaya göre güncel yazılımdır. İlk sayfada mevcutturV.3.11.9.0 MB 211 İÇİN GÜNCEL YAZILIM MIDIR