toshiba biraz daha önceydi yani başlıktaki yüklü ise en günceli bu.toshiba 130m için olanı kaçırdım herhalde linki paylaşabilirmisiniz acaba ?
ben diğerleri için sandım :roflmao:
toshiba biraz daha önceydi yani başlıktaki yüklü ise en günceli bu.toshiba 130m için olanı kaçırdım herhalde linki paylaşabilirmisiniz acaba ?
Toshiba markası içindirSeg mb211 içinde bu yazılım yüklenebilirmi
Evet Yaptım Hocam işe yaradı benimde aklıma geldi ama şayet olmazsa boşu boşuna kanalların yerleri karışsın istemedim televizyonu tek ben kullanmıyorum daF fds00, servis menü diagnostic te factory reset yada fabrika ayarlarına sıfırlayıp denermisin
Emre niye böyle yapıyorsun.Hocam bu yazılımı vestel mb211 cihaza yükleyebilirmiyiz acaba
Hocam haklısınız hakkınızı helal edin lütfen tvnin şu reset atma olayı canımı çok sıkıyor bir an önce ondan kurtulmak istediğimdendir yazılımları sormamın sebebi bu belki uyum sağlar farklı marka model yazılımları o yüzden soruyorumEmre niye böyle yapıyorsun.
Dünkü yeni üye degilsin. Her yazılım çıktığında onu buna bunu ona yükliyebilirmiyim diye soruyorsun.
Üst satırda dedik Toshiba için. Aksiyon arıyorsan yükle. Hepsini yükle
Kızıyor sanmayın zaten olan bişey olsa sormanıza gerek kalmaz ben söylerim. Ben olayım Sota olsun teraspy olsun teknovest olsun Ado olsun Umut Barış BlackSea D Labnet ve sayamadığım herkes burada bi kazancı olmadan yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Ailemizden, işimizden saatler ayırıp herkese yardım etmeye çalışıyoruz. Çıktığı gün yazılım burada merak etme.Hocam haklısınız hakkınızı helal edin lütfen tvnin şu reset atma olayı canımı çok sıkıyor bir an önce ondan kurtulmak istediğimdendir yazılımları sormamın sebebi bu belki uyum sağlar farklı marka model yazılımları o yüzden soruyorum
hepinizden allah razı olsun hocam tekrardan hakkınızı helal edin lütfenKızıyor sanmayın zaten olan bişey olsa sormanıza gerek kalmaz ben söylerim. Ben olayım Sota olsun teraspy olsun teknovest olsun Ado olsun Umut Barış BlackSea D Labnet ve sayamadığım herkes burada bi kazancı olmadan yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Ailemizden, işimizden saatler ayırıp herkese yardım etmeye çalışıyoruz. Çıktığı gün yazılım burada merak etme.
Ayrıca çok sıkıntı varsa servis çağırabilirsin nasıl olsa garantili cihaz incelerler.