Muhammet Sarıçam
Süper Üye
- 20 May 2018
- 751
- 34
Evet. Fiyatının lastiği denilebilir.Bende goodyear eagle sport kullanıyorum. Sesli ve konforu düşük biraz.
Evet. Fiyatının lastiği denilebilir.Bende goodyear eagle sport kullanıyorum. Sesli ve konforu düşük biraz.
Kışlıkları Lassa Snoways 3 almıştım. Ses seviyesi biraz yüksek ama, kar yağmur bayağı rahat ettirdi. Bir de ben Fiorino' nun süspansiyon sıkıntısı olduğu için 16' ya çıkarmadım. 205/55/15 olduğu için lastik bir güzel yayılıyor yola.Kış lastiklerim Sava . Memnunum
Hankook orta seviye sertlikte sanırım. Ancak Falken sert gibi hatırlıyorum.Hankoook Ventus Prime 4, fiyatı düşerse alırım. İndirim vs olmazsa Falken ziex z310 gideceğim galiba.
Daha satın almak için 1 ay vaktim var, indirimleri takip edeceğim
Aynı lastiğin Premium Contact' ını kullanıyorum. Yukarıda belirttim. Kullanım deneyimlerinizi (Yağmur, kuru, viraj, yol tutuş) paylaşır mısınız?İyi günler Hyundai aracım içinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu lastiği aldım oldukça güzel bence fiyat performans ürünü
Ben alırken bir seçenekti. Ama daha önce de söylediğim gibi biraz rahatıma biraz da çoluk çocuğun rahatına, güvenliğine düşkünüm diyebilirim. Çok hızlı ya da agresif kullanmam. Ama riskli bir anda kendi hayatımı geçip araçta taşıdığım herkesi düşünürüm.Eco contact Yakıt ve ıslak Zeminde A geçiyor. Yakıt A llsa bile ıslakta A olacağını düşünmüyorum. Premium contact gibi yapışmıyor yere bence.
Ama iyi lastik mi dersen, güzel.
üstat geçmiş olsun. lastiğe kadar yarmışsın.
Continental Premium Contact 7 bulamiyorsaniz 6 tavsiye edebilirim arkalari degistirmeyince önler böyle görünüyor
Büyük geçmiş olsun. Cana gelmesin.
Continental Premium Contact 7 bulamiyorsaniz 6 tavsiye edebilirim arkalari degistirmeyince önler böyle görünüyor