205/55 16 91V, W Lastik Tavsiyesi

Bende goodyear eagle sport kullanıyorum. Sesli ve konforu düşük biraz.
Evet. Fiyatının lastiği denilebilir.

Kış lastiklerim Sava . Memnunum
Kışlıkları Lassa Snoways 3 almıştım. Ses seviyesi biraz yüksek ama, kar yağmur bayağı rahat ettirdi. Bir de ben Fiorino' nun süspansiyon sıkıntısı olduğu için 16' ya çıkarmadım. 205/55/15 olduğu için lastik bir güzel yayılıyor yola.

Hankoook Ventus Prime 4, fiyatı düşerse alırım. İndirim vs olmazsa Falken ziex z310 gideceğim galiba.
Daha satın almak için 1 ay vaktim var, indirimleri takip edeceğim :)

Hankoook Ventus Prime 4, fiyatı düşerse alırım. İndirim vs olmazsa Falken ziex z310 gideceğim galiba.
Daha satın almak için 1 ay vaktim var, indirimleri takip edeceğim :)
Hankook orta seviye sertlikte sanırım. Ancak Falken sert gibi hatırlıyorum.

İyi günler Hyundai aracım için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu lastiği aldım oldukça güzel bence fiyat performans ürünü

İyi günler Hyundai aracım için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu lastiği aldım oldukça güzel bence fiyat performans ürünü
Aynı lastiğin Premium Contact' ını kullanıyorum. Yukarıda belirttim. Kullanım deneyimlerinizi (Yağmur, kuru, viraj, yol tutuş) paylaşır mısınız?

Eco contact Yakıt ve ıslak Zeminde A geçiyor. Yakıt A llsa bile ıslakta A olacağını düşünmüyorum. Premium contact gibi yapışmıyor yere bence.
Ama iyi lastik mi dersen, güzel.

Eco contact Yakıt ve ıslak Zeminde A geçiyor. Yakıt A llsa bile ıslakta A olacağını düşünmüyorum. Premium contact gibi yapışmıyor yere bence.
Ama iyi lastik mi dersen, güzel.
Ben alırken bir seçenekti. Ama daha önce de söylediğim gibi biraz rahatıma biraz da çoluk çocuğun rahatına, güvenliğine düşkünüm diyebilirim. Çok hızlı ya da agresif kullanmam. Ama riskli bir anda kendi hayatımı geçip araçta taşıdığım herkesi düşünürüm.

A ve C sınıfı arasında 50.000km en iyi ihtimalle 140lt fark oluşur.
Bu parayı peşin verip A sınıfı almak mı.? fazladan yakıt alıp o parayı vadeli ödemek mi.?

100km lastik sınıfları arasındaki tüketim farkı.

fuel-efficiency-fuel-consumption.png

7889e0d0513258d422.jpg

Continental Premium Contact 7 bulamiyorsaniz 6 tavsiye edebilirim arkalari degistirmeyince önler böyle görünüyor :fiskos

Büyük konuşmak istemem ama kolay kolay Continental marka lastik kullanmam. ContiTech'te yakın bir akrabam çalışıyor, aman abi, bana uzak olsun.

daha önce burada kendi actigim konuda tartismasini yapmistik sanirim yagmurlu havada araba kaydi bariyere vurdum bütün airbagler acildi araba hurdaya cikti ön lastikleri degistirmistim arka lastikleri de yakinda degistiririm diyordum profilleri azdi sonuc bu oldu 50-100 euro tasarruf edecekken 6-7 bin euro zarar ettik :deli
:krotey

Geri
Üst Alt