Algı bozukluğu mu var iktidara geldiğimizde diyor kimse CHP'li belediyeler 5500 verecek demedi... bu neyin kafası...İşte Türkiyenin geldiği durum. Ne iktidar başarılı ne muhalefet. Ülke yönetmek kolay değil. Eğer maaş 4250 olduktan sonra işten çıkarmalar başladıysa, muhalefet liderinin bu söylemi sonrası işçi kalmaz. Bu yüzden muhalefettende umutlu değilim. Zaten ülkemizin en büyük eksisi muhalefetin sağlıklı olmaması. Ali Babacan soruyorlar, sizce erken seçim olmalı mı? Hemen bir saniye bile düşünmeden erken seçim olmalı deniyor. Peki adayınız kim diyor soruluyor? Henüz belli değil. Uzun görüşmeler sonucunda, sonuca varacağız açıklamasında bulunuyor...
İnan senin adına çok sevindim ama CHP iktidara hiç gelmesin R.T.E'yi çok seviyorum Nalınada malınada iyi ça....yor keyifBen 1997'de CHP'nin desteklediği DSP'li hükümet döneminde işe girdim. Maaşım çok şükür yetiyor ama Beştepe de hiç fena olmazdı. Yanıma Masum Türker, Hulki Cevizoğlu, hata İlhan Kesici ve bir kaç kişiyi daha aldım mı oh mis..
Muhtemel bir chp iktidarında da yerimi ve maaşımı sana devrederdim artık..?
Tuvalet kağıdı endeksine göre 1 yıl önce 32 li papia tuvalet kağıdından(39.90) 2825 lira ile 70.8 adet alınabilirkenAralık ayında 2850 tl küsür aldık. Önümüzdeki maaş 4250 tl alacağız. Nasıl rahatlama olmasın? Yeterki enflasyon uçmasın.
''Bayrağımızı indiremeyeceksiniz,Ezanımızı susturamayacaksınız, vatanımızı böldüremeyecesiniz'' desek delik kapanmaz mı?bu zamları şöyle örnekleyebiliriz: bir havuzun (ev bütçesi) altındaki delikten (giderler) saatte 100 metreküp su gitmektedir. bu havuzun üstündeki musluktan (gelirler) saatte 10 metreküp su havuza dolmaktadır. sizce bu havuzun, dolma ihtimali(insanca yaşama) var mıdır?
Sanırım algı bozukluğu sende var. Ben şuanda belediyelere versin mi dedim? Ne boş boğaz insanlar var arkadaş. Sadece muhalefet olayım diye yazarlarAlgı bozukluğu mu var iktidara geldiğimizde diyor kimse CHP'li belediyeler 5500 verecek demedi... bu neyin kafası...
A haber nerden çıktı demiyorsan niye paylaşıyorsun ne ima ediyorsun ben muhalif değilim ülkeyi kim iyi yönetecekse o gelsin,Sanırım algı bozukluğu sende var. Ben şuanda belediyelere versin mi dedim? Ne boş boğaz insanlar var arkadaş. Sadece muhalefet olayım diye yazarlar
Yav ne A haberi, ben ne diyorum sen ne diyorsun. Aynı frekanslarda değiliz. Lütfen bir daha mesajımı alıntılama.A haber nerden çıktı demiyorsan niye paylaşıyorsun ne ima ediyorsun ben muhalif değilim ülkeyi kim iyi yönetecekse o gelsin,
Halk kimi seçerse başımızın üstünde yeri var saygımız sonsuz particilik yapmayın yanlışa yanlış deyin yandaşların maşası olmayın,
CHP ne yapsın gazı veriyor hükümete sen iyi bir zam alıyorsun yetmese de veriyor gazı emekli ikramiye alıyor...
Yalan mı paşam... CHP'de olmasa Alırsın Zam mı ikramiyeyi sen bekle.............