hocam birkaç arkadaş modlama yaptım daha güzel oldu yazmiş bende merak ettim.
aslında soru modlama nedir ne için yapılır?
hocam birkaç arkadaş modlama yaptım daha güzel oldu yazmiş bende merak ettim.
aslında soru modlama nedir ne için yapılır?
Servis kurdu ise sorun olacağını pek sanmam.İyi akşamlar. Tv.yi servise kurdurttum ancak düşük sinyal nedeniyle kanalların neredeyse yarısı yok. Servis elemanları problemin bina altyapısı ile alakalı olduğunu söylediler. Ancak sitede oturan hiçkimsenin böyle bir pronlemi yok. Koca sitede birtek benim sinyalimin düşük olması normal mi yoksa birtakım ayarlamalar mı yapmalıyım? Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım bu bahsedilen 55uhl960 cihazdan almak isterken a101 onlinedan yanlış bir seçim sonucu Hi level 55 inç uhd android smart tv siparişi verdim sunny üretimiymiş vihaz hakkında bilgisi olan var mı acaba... Sizlerden gelen bilgiye göre iade edip etmemeye karar vereceğim. Yardımınızı bekliyorum...
Hemen hemen özellikler aynı gibi ayrıca bu tv androidmiş panel ve anakary nedir biliyormusunuz kısacası aldığıma pişman olurmuyum iade etmelimiyim??Sunny üretim hi levela nasıl denk geldiniz? Şu anda 55uhl960 modeli de online satışa girdi. Bu forumda Sunny üretimi Hi-Levellar tavsiye edilmiyor üstatlar tarafından. Haklı oldukları çok yön var.
Şu an konuda geçen tvnin online satış linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Konu dağılmasını istemiyorum çünkü burası 55uhl960. Ya yeni konu açıp devam edin yada kısaca şöyle söyleyeyim sunny den uzak durunHemen hemen özellikler aynı gibi ayrıca bu tv androidmiş panel ve anakary nedir biliyormusunuz kısacası aldığıma pişman olurmuyum iade etmelimiyim??
sat priziniz de problem olabilir. sigorta panosunun oldu kısımda uydu kablo buatı varsa kontrol edin spliterle dağıtım oluyordur spliteri iptal edip salona giden hatta direk bağlayınİyi akşamlar. Tv.yi servise kurdurttum ancak düşük sinyal nedeniyle kanalların neredeyse yarısı yok. Servis elemanları problemin bina altyapısı ile alakalı olduğunu söylediler. Ancak sitede oturan hiçkimsenin böyle bir pronlemi yok. Koca sitede birtek benim sinyalimin düşük olması normal mi yoksa birtakım ayarlamalar mı yapmalıyım? Teşekkürler.
Ekleme: bazı kanallarda sinyal seviyesi 100 iken bazısında 0
Keşke biraz anlayabilsem de yapsam. Yine de teşekkür ederim.sat priziniz de problem olabilir. sigorta panosunun oldu kısımda uydu kablo buatı varsa kontrol edin spliterle dağıtım oluyordur spliteri iptal edip salona giden hatta direk bağlayın
Siz 8439000 bu cihaz için standart devamı farklı olur demiştiniz bende 8439001 olarak görünüyor numara. Bu kafamı kurcaladı açıkçasıSorun yok neye takildiniz?
Şimdi anladımSiz 8439000 bu cihaz için standart devamı farklı olur demiştiniz bende 8439001 olarak görünüyor numara. Bu kafamı kurcaladı açıkçası
sorun yokGözle görmek gerekir telefonda çok absürt çıkıyor. Kendi televizyinumda hiç sorun yok kameradan bakıyorum diyorum bu ne ?

aynen öyle bir çok markada vardır. İçinize sinmiyorsa resimleri servisle paylaşın gerekirse gelip kontrol etsinlerçıplak gözle bakınca tv nin üst kısmında ve sağ alt köşede baya belli oluyor. sizce bu üzerine gidilecek bi durum mudur ? internette biraz araştırma yaptım bir çok popüler markanın tv sinde bu sorundan var![]()