Bilgisayar Evreni
Aktif Üye
- 24 May 2020
- 60
- 35
Bu gün kısa bir kurulum videosu aldım
Hacı o askı aparatı nedir gözünü seveyim öyle bir televizyona nasıl kaldırır onu çok tehlikeli bence
Bu gün kısa bir kurulum videosu aldım
Kendi orjinal aparatı onlar ,ilk bende bunu yapmıştım ,sonra kipada datılan "özürlü(vidaları eksikti) " metal aparatı bedava şekilde(4.5 tl) almış ve ona asmıştım tvyiHacı o askı aparatı nedir gözünü seveyim öyle bir televizyona nasıl kaldırır onu çok tehlikeli bence
Çok teşekkürlerŞimdi anladım sorun yok
3 üretimi oldu 3 de aynı hiç farklılık yok o yüzden rakam sonu farklı PAzarlama kodu olan 202XXXX gibi kontrolünüde sağlayabilirsiniz
En güzeli metal ayak ?Arkadaşlar tv askı aparatları 30-55₺ arasında geziyor bence duvara asmak isteyenler almalı Vestel’in verdiğini gördüm geçenlerde tam facia bu televizyon büyük belki küçüklerde tamam ama büyüklerde riskli bence o 4 adet pilastik aparattan bahsediyorum. Ben bir hırdavatçıdan aldım 35₺ kendim taktım kolaybirşey
Değiştirmenize gerek yokturArkadaşlar va panelli 49uhl650 aldım ancak henüz açmadım sizce satıp bu tvden mi alsam? İki tvyi karşılaştırabilecek olan var mı özellikle adem abi 49uhlyi beğendiği kadar beğenmiş midir bu modeli? Adem Helvacı
Alttaki ana şerit değişmiyor üstteki uygulamalarda 1 tuşuna basarak yer değiştirme ya da silme yapabilirsinizMerhaba,
Home tuşuna bastıktan sonra gelen uygulamaların (puhutv, dsmart vs..) nasıl kaldırılıp eklendiğini çözebildiniz mi? Kimini çıkarıp, kimi uygulamaları alttaki ana şeride eklemek istiyorum ancak yapamadım.
Ayrıca Adem Bey Youtube kanalında belirttiğiniz TV ayaklarına nasıl ulaşabiliriz? Teşekkürler.
Alttaki ana şerit değişmiyor üstteki uygulamalarda 1 tuşuna basarak yer değiştirme ya da silme yapabilirsiniz