Servise bağlı 80-150 arasıservis ücreti ne kadar oluyor bilen var mı askı aparatı dahil
Üstadım tüm şikayetler bu muhabbet üzerine dönüyor kimisi 80 yada 120 TL talep ediyorlarmış kısacası çok saçma bir politikaServise bağlı 80-150 arası
Servise bağlı 80-150 arası
Aldım ama şehir dışına götüreceğim yani kurulması ve denemem pazartesiyi bulacak maalesef
Ben sadece bu sebepten vazgeçtim 150 TL servis ücreti istediler şuan hepsiburada 55u9500 vestel mobile özel 250 tl indirim ile 3350 tl ye geliyor zaten bu model 3050 ile 3800 lere kadar gitti geldi o bakımdan bunu almaya karar verdimPeki sadece kurulum (askı aparatı olmadan) ne kadar acaba?
link atarmisin.Ben sadece bu sebepten vazgeçtim 150 TL servis ücreti istediler şuan hepsiburada 55u9500 vestel mobile özel 250 tl indirim ile 3350 tl ye geliyor zaten bu model 3050 ile 3800 lere kadar gitti geldi o bakımdan bunu almaya karar verdim
link atarmisin.
bende 3600 tl. gozukuyor hocam neden acaba.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
mobil uygulamadan bakman gerekiyorbende 3600 tl. gozukuyor hocam neden acaba.
Adem Hocanın dün yayınlağı videosunu izlemenizi öneririm şayet axen sunny hi level vestel garantili onun kararını siz vermelisiniz kolay gelsinVatanda satilan axen55ual08 ile ayni fiyat hangisini önerirsiniz???
Sanırım izlenebilir durumdadır şu an.
Video bir saat sürdü ancak aslında 5 - 10 dakika sadece bu model ile ilgili birkaç bilgi verip kapatmayı düşünmüştüm, Soruları durdurmak zor oldu ve hatta soruları forumda sabaha kadar cevaplama sözü verdim yayını öyle kapattım.
İlk 7-8 dakika ilgili model ile ilgili görüş içerir.
mobilden bakiyorum fiyat bu sekilde. 3600.Ben sadece bu sebepten vazgeçtim 150 TL servis ücreti istediler şuan hepsiburada 55u9500 vestel mobile özel 250 tl indirim ile 3350 tl ye geliyor zaten bu model 3050 ile 3800 lere kadar gitti geldi o bakımdan bunu almaya karar verdim
açıkçası hiç bir fikrim yok benim uygulamada 250 tl indirim gözüküyor ana sayfaya gelin vestel indirim kısmına tıklayıp tekrar deneyinmobilden bakiyorum fiyat bu sekilde. 3600.