18 Haziran Hİ-LEVEL 55 UHL 960

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yhnzlyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fikoloji arkadasin dedigi gibi bu tv yi acele etmeden beklemek gerekir, sonucta kacmiyor, sonraki serilerden takip edilerek alinir.

tv yi alıp evine götüren arkadaş vardı. ilk izlenimlerini bizimle paylaşsa keşke :)

YouTube da bir video denk geldi.

Slm.Malum herkes bu tv için bilgi bekliyor.Kurulum yapınca ekran kalitesi,kanal değiştirme hızı,hareketli sahnelerde bulanma olup olmadığı gibi bilgileri paylaşırsanız alım konusunda yardımcı olmuş olursunuz forumdaşlara.İyi günler dilerim.
Şuan şehir dışına ev taşımakla meşgulüm şuan pek yardımcı olamayacağım kusuruma bakmayın lütfen ??

Nasip olursa ben almayı düşünüyorum. Aldığımda izlenimlerimi paylaşırım inşallah .

herkese selamlar tvyi erken almış arkadaşlar izlenimlerini paylaşsalar ne güzel sevaba girerler ??

YouTube da bir video denk geldi.

HDR yok demiş özelliklerinde, ilanda yazıyor kutusunda yazıyor ne güzel incelemişler. yorumlarda da panel bilgisi mümkün değil kimse bulamaz tarzı cevaplar vermişler.

panel detayı mı soruldu :)
buyurun ;
buyurun 55uhl960 kullanım kitapçığı ;

55uhl960 kumandası;

10475463213106.jpg

Son düzenleme:
@fikoloji, sayın filoloji hocam acaba bu bendeki ile aynı panelmi oluyor yoksa daha iyi panelmidir acaba ? :)

IMG_20200616_130606.jpg

tv hala sirrini koruyor.

panel detayı mı soruldu :)
buyurun ; *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

buyurun 55uhl960 kullanım kitapçığı ;
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

55uhl960 kumandası;

10475463213106.jpg
hocam attıklarınıza baktım ama pek anlayamadım anlaşilir bir şekilde anlatirmisiniz? tv regal 55 inç ile aynı mı?

Geri
Üst Alt