Ben normal kurulum ve aparat fiyatını verdimPeki sadece kurulum (askı aparatı olmadan) ne kadar acaba?
Minimum ile maximum fiyatını verdim. Aparstdiz hali 80-100 TL gibidir
Ben normal kurulum ve aparat fiyatını verdimPeki sadece kurulum (askı aparatı olmadan) ne kadar acaba?
Vestel garantili olanı tercih edicem gibi hocam cevap icin tesekkurler?mobil uygulamadan bakman gerekiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adem Hocanın dün yayınlağı videosunu izlemenizi öneririm şayet axen sunny hi level vestel garantili onun kararını siz vermelisiniz kolay gelsin
tamam simdi duzeldi tesekkur ederim, hi levelle ugrasana kadar 3350 tl. ye bu daha makul ama kargo ile gelmesi sikinti yaratirmi acaba.açıkçası hiç bir fikrim yok benim uygulamada 250 tl indirim gözüküyor ana sayfaya gelin vestel indirim kısmına tıklayıp tekrar deneyin
Beklentiniz yüksek ise u9500 serisi yetersiz kalacaktır. Hareketli sahnelerde gölgelenme şikayeti çok geldi
hocam uzun zamandır takipteyim sizi daha yeni üye oldum bu mevzu çok geçti kararsız kaldım açıkçası mb130 olmaması kötü ama belki ilerde bir yazılım ile çözerler hani buda bizim kendimizi aldatmamızBeklentiniz yüksek ise u9500 serisi yetersiz kalacaktır. Hareketli sahnelerde gölgelenme şikayeti çok geldi
Mb230 ana kartlı düşük smr değerine sahip olan cihazlarda bu şikayet çok geliyor. He ramchomania memc kapatıp, gürültü azaltmayı düşürünce duzeldigini fakat bu seferde akıcılığin düştüğünden bahsetmişti. Dikkat edelimtamam simdi duzeldi tesekkur ederim, hi levelle ugrasana kadar 3350 tl. ye bu daha makul ama kargo ile gelmesi sikinti yaratirmi acaba.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
isi bilen kisi uyariyor mucbur almaktan vazgececez artik. en iyisi uygun fiyata a101 de toshiba kovalamak gerekli gibi acele etmeden.
Geçen bir örnek verdim. Sen le ben yada Mehmet le Ahmet bir değil, bazılarımız gerçekten takıntılı ?hocam uzun zamandır takipteyim sizi daha yeni üye oldum bu mevzu çok geçti kararsız kaldım açıkçası mb130 olmaması kötü ama belki ilerde bir yazılım ile çözerler hani buda bizim kendimizi aldatmamız
Eyvallah üstadım çok net anlaşıldı.Geçen bir örnek verdim. Sen le ben yada Mehmet le Ahmet bir değil, bazılarımız gerçekten takıntılı ?
İşte kusursuz arıyorsa u9500 sıkıntı.
Ama normal kullanıcı fark etmiyor bile.
Geçen TV kurdum abi havalara ucuyor. Mükemmel diyor. Evet mükemmel ama ona göre.
Bana göre değil.
Belki size de mükemmel anca görünce anlayacaksınız.
He şu da var 4k 2k videolarda hiç sorun yok normal yayınlarda sorun var. Eee ben evde hep yayın izliyorum o zaman ne anlamı kaldı benim için ?