18 Haziran Hİ-LEVEL 55 UHL 960

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yhnzlyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
DTS için "True" yap kaydet ve yükle :)
Ben mb97de sadece true yaptım,dts geldi ,bazı kartlarda servis menüde görünüyor DTS diye ,bazılarında görünmüyor ,bunu da anlamak için vidyo kullanıyorum ,çok kısa bir vidyo ,yani köydeki tv dts ,şehirdeki tvler çakma dts :hihi
Orjinal profillerini mutlaka yedekle (kendin de yazmışsın zaten)
fiziksel olarak olmayan ozellik yazilim olarak bi isi yaramaz, dogru soylemissin abi hic gerek yok.

fiziksel olarak olmayan ozellik yazilim olarak bi isi yaramaz, dogru soylemissin abi hic gerek yok.

Ciddi misin arkadaş? Fiziksel olarak bulunmayan bir donanım, sadece yazılımla işe yaramaz mı? :) Tamam sağol bilgi için arkadaşım :clap2
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

DTS için "True" yap kaydet ve yükle :)
Ben mb97de sadece true yaptım,dts geldi ,bazı kartlarda servis menüde görünüyor DTS diye ,bazılarında görünmüyor ,bunu da anlamak için vidyo kullanıyorum ,çok kısa bir vidyo ,yani köydeki tv dts ,şehirdeki tvler çakma dts :hihi
Orjinal profillerini mutlaka yedekle (kendin de yazmışsın zaten)

Teşekkürler @teraspy hocam...

Son düzenleme:
Ciddi misin arkadaş? Fiziksel olarak bulunmayan bir donanım, sadece yazılımla işe yaramaz mı? :) Tamam sağol bilgi için arkadaşım :clap2
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler @teraspy hocam...
oyle bir donanim yoksa, nasil kullanabiliriz.

Merhaba
Fikoloji hocam bu televizyon alınır mı; bekleyiniz demiştiniz
Kullanan arkadaşlar memnun musunuz
Dolby vision açılabiliyor mu modlama ile
Samsung panel ve mb130 anakartlı alternatif öneriniz var mı fiyatı uygun olan

Merhaba
Fikoloji hocam bu televizyon alınır mı; bekleyiniz demiştiniz
Kullanan arkadaşlar memnun musunuz
Dolby vision açılabiliyor mu modlama ile
Samsung panel ve mb130 anakartlı alternatif öneriniz var mı fiyatı uygun olan
ben aldim kullaniyorum, muadili vestel u9500 ve 9400 3370 tl. suan piyasada

Muadil regal 58rh0lu var fiyat 3300 ikisindende aldım bir hafta sonra kurulumdan sonra karşılaştırma yaparım.

Bazı tv kanallarında söyle bir yazı çıkıyor. Sebebi nedir?
IMG_20200628_203012.jpg

Son düzenleme:
merhaba modlam videosunda dikkatimi çekti bu tv de usb ye kayıt yapma özelliği de çalışırmı deneyen bilen varmı.. kolay gelsin..
Evet çalışır ,bizim eski tvde bilee çalışıyor ,sizin yeni modellerde hayde hayde çalışır :ok

Denemekte fayda var ,köye gittiğimde audio sekmesinden bir foto paylaşayım ,normalde tvde dts yoktu ,açınca geldi ,ama audio sekmesinde normal görünüyor ,dts film oynatıyor sesli olarak ,diğer tvlerim zaten daha eski model karttır (ikiside)
Tabii "mutlaka vardır" demiyorum ,unutulmamalı :ok

Geri
Üst Alt