18 Haziran Hİ-LEVEL 55 UHL 960

X Çevrimdışı

XeonMan

Aktif Üye
14 Haz 2020
124
39
DTS için "True" yap kaydet ve yükle :)
Ben mb97de sadece true yaptım,dts geldi ,bazı kartlarda servis menüde görünüyor DTS diye ,bazılarında görünmüyor ,bunu da anlamak için vidyo kullanıyorum ,çok kısa bir vidyo ,yani köydeki tv dts ,şehirdeki tvler çakma dts :hihi
Orjinal profillerini mutlaka yedekle (kendin de yazmışsın zaten)
fiziksel olarak olmayan ozellik yazilim olarak bi isi yaramaz, dogru soylemissin abi hic gerek yok.

B Çevrimdışı

Burak Alp 

The Punisher
Aktif Üye
18 Haz 2020
110
fiziksel olarak olmayan ozellik yazilim olarak bi isi yaramaz, dogru soylemissin abi hic gerek yok.

Ciddi misin arkadaş? Fiziksel olarak bulunmayan bir donanım, sadece yazılımla işe yaramaz mı? :) Tamam sağol bilgi için arkadaşım :clap2
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

DTS için "True" yap kaydet ve yükle :)
Ben mb97de sadece true yaptım,dts geldi ,bazı kartlarda servis menüde görünüyor DTS diye ,bazılarında görünmüyor ,bunu da anlamak için vidyo kullanıyorum ,çok kısa bir vidyo ,yani köydeki tv dts ,şehirdeki tvler çakma dts :hihi
Orjinal profillerini mutlaka yedekle (kendin de yazmışsın zaten)

Teşekkürler teraspy teraspy hocam...

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

Cornellius

Yeni Üye
4 Haz 2020
32
46
Merhaba
Fikoloji hocam bu televizyon alınır mı; bekleyiniz demiştiniz
Kullanan arkadaşlar memnun musunuz
Dolby vision açılabiliyor mu modlama ile
Samsung panel ve mb130 anakartlı alternatif öneriniz var mı fiyatı uygun olan

H Çevrimdışı

hakaniko

Yeni Üye
8 Haz 2020
20
33
Bazı tv kanallarında söyle bir yazı çıkıyor. Sebebi nedir?
IMG_20200628_203012.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Denemekte fayda var ,köye gittiğimde audio sekmesinden bir foto paylaşayım ,normalde tvde dts yoktu ,açınca geldi ,ama audio sekmesinde normal görünüyor ,dts film oynatıyor sesli olarak ,diğer tvlerim zaten daha eski model karttır (ikiside)
Tabii "mutlaka vardır" demiyorum ,unutulmamalı :ok

Geri
Üst Alt