karma mi diyorsun.vestel in sağı solu belli olmaz valla bir bakmışın Omega panel çıkmış
karma mi diyorsun.vestel in sağı solu belli olmaz valla bir bakmışın Omega panel çıkmış
aynen... bugün genel merkeze söyledim teknoloji uzayda gezerken vestel efendi bizlerden neden iç piyasa'ya sürdüğü panel kart işlemci vs, tv teknik bilgileri sır gibi saklıyor dedim gururla milli böyle mi olur dedim yok öyle bir şey cevabını alınca hiç mi tavsiye forumu okuma gibi bir ihtiyacınız kalmadı sanırım tok tüccar misali deyince bozuldu uzman...karma mi diyorsun.
doğru diyon kardaş. vestel efendi anca yapar dışarı satarşu A101'e şikayet öneri talep yazalım Android HI-LEVEL TV'leri Vestele yaptırsın
Vestel üretimi Android HI-LEVEL TV alalım
Lisans açısından demiştim yoksa mecool km1 mi box katili olarak geçiyor piyasada ?mi box lisans acisindan iyi ama donanim acisindan iyi degil, mecool km1 netflix uyeligi olmayqar icin bicilmis kaftan.
Selam, orjinal profillerin olduğu sürece korkma arkandayizMerhabalar değerli hocalarım, hepinize selamlar ve saygılar...
Adem Helvacı F fikoloji teraspy rfve
Nickini bilmediğim diğer hocalarım kusura bakmayın...
55UHL960 için DTS Dolby Surround desteğini açabilmek adına sonuca ulaşmış bir çalışma bekliyorum sizlerden. Bu özellik toolboxta false olarak görünüyor. Açarsam tv ye zarar verir miyim, yanlış birşey yapar mıyım diye açamadım.
Herkese Not: Dikkatli ve teknoloji sever bir kullanıcıyım. Pixellence'i açtım ve 1 gündür full test ediyorum. Sonucum; kesinlikle bu özellik açılmalı. Tv adeta boyut değiştirdi. Renkler, netlik oturdu. Flu görüntü kayboldu. Çok memnunum ve bu özelliği açmada emeği geçen tüm hocalarıma sonsuz teşekkürler ediyorum...
Herkse sağlıklı günler dilerim...
O halde bu tv'ye bi işkence yapayım F fikoloji hocam. Öttüreyim yani Teşekkür ediyorum ?Selam, orjinal profillerin olduğu sürece korkma arkandayiz ☺
İstediğini dene
Merhabalar değerli hocalarım, hepinize selamlar ve saygılar...
Adem Helvacı F fikoloji teraspy rfve
.
Herkese Not: Dikkatli ve teknoloji sever bir kullanıcıyım. Pixellence'i açtım ve 1 gündür full test ediyorum. Sonucum; kesinlikle bu özellik açılmalı. Tv adeta boyut değiştirdi. Renkler, netlik oturdu. Flu görüntü kayboldu. Çok memnunum ve bu özelliği açmada emeği geçen tüm hocalarıma sonsuz teşekkürler ediyorum...
Herkse sağlıklı günler dilerim...
Arkadaşlar Pixellence ve Wings için önce 1. videoyu izleyin. Ardından 2. videoyu izleyin. Videoları durdurarak aynı anda tüm işlemleri yapın. Bu özellikleri açmak tv'yi garantiden çıkarmaz. Her ihtimale karşı tv'den aldığınız profil dosyalarını yedeklemeyi unutmayın!
Tv'den çektiğiniz orijinal dosyaları pc de saklayacaksınız ;)