18 Haziran Hİ-LEVEL 55 UHL 960

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
şu A101'e şikayet öneri talep yazalım Android HI-LEVEL TV'leri Vestele yaptırsın
Vestel üretimi Android HI-LEVEL TV alalım :kiskis

OMEGA Çevrimdışı

OMEGA 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
384
58
karma mi diyorsun.
aynen... bugün genel merkeze söyledim teknoloji uzayda gezerken vestel efendi bizlerden neden iç piyasa'ya sürdüğü panel kart işlemci vs, tv teknik bilgileri sır gibi saklıyor dedim gururla milli böyle mi olur dedim yok öyle bir şey cevabını alınca hiç mi tavsiye forumu okuma gibi bir ihtiyacınız kalmadı sanırım tok tüccar misali deyince bozuldu uzman...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu A101'e şikayet öneri talep yazalım Android HI-LEVEL TV'leri Vestele yaptırsın
Vestel üretimi Android HI-LEVEL TV alalım :kiskis
doğru diyon kardaş. vestel efendi anca yapar dışarı satar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hatta burada birde konusu olsun. A101 den vestel imalatı android tv talebi başlıklı konu

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

Burak Alp 

The Punisher
Aktif Üye
18 Haz 2020
110
Merhabalar değerli hocalarım, hepinize selamlar ve saygılar...
Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji teraspy teraspy rfve rfve
Nickini bilmediğim diğer hocalarım kusura bakmayın...

55UHL960 için DTS Dolby Surround desteğini açabilmek adına sonuca ulaşmış bir çalışma bekliyorum sizlerden. Bu özellik toolboxta false olarak görünüyor. Açarsam tv ye zarar verir miyim, yanlış birşey yapar mıyım diye açamadım.

Herkese Not: Dikkatli ve teknoloji sever bir kullanıcıyım. Pixellence'i açtım ve 1 gündür full test ediyorum. Sonucum; kesinlikle bu özellik açılmalı. Tv adeta boyut değiştirdi. Renkler, netlik oturdu. Flu görüntü kayboldu. Çok memnunum ve bu özelliği açmada emeği geçen tüm hocalarıma sonsuz teşekkürler ediyorum...

Herkse sağlıklı günler dilerim...

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Nickini bilmediğim diğer hocalarım kusura bakmayın...

55UHL960 için DTS Dolby Surround desteğini açabilmek adına sonuca ulaşmış bir çalışma bekliyorum sizlerden. Bu özellik toolboxta false olarak görünüyor. Açarsam tv ye zarar verir miyim, yanlış birşey yapar mıyım diye açamadım.

Herkese Not: Dikkatli ve teknoloji sever bir kullanıcıyım. Pixellence'i açtım ve 1 gündür full test ediyorum. Sonucum; kesinlikle bu özellik açılmalı. Tv adeta boyut değiştirdi. Renkler, netlik oturdu. Flu görüntü kayboldu. Çok memnunum ve bu özelliği açmada emeği geçen tüm hocalarıma sonsuz teşekkürler ediyorum...

Selam, orjinal profillerin olduğu sürece korkma arkandayiz ☺️
İstediğini dene

M Çevrimdışı

Mrt2020

Yeni Üye
12 Şub 2020
28
57
.

Günaydın,
Pixellence ın açılma prosedürü ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

B Çevrimdışı

Burak Alp 

The Punisher
Aktif Üye
18 Haz 2020
110
Arkadaşlar Pixellence ve Wings için önce 1. videoyu izleyin. Ardından 2. videoyu izleyin. Videoları durdurarak aynı anda tüm işlemleri yapın. Bu özellikleri açmak tv'yi garantiden çıkarmaz. Her ihtimale karşı tv'den aldığınız profil dosyalarını yedeklemeyi unutmayın!

M Çevrimdışı

merty

Yeni Üye
16 Haz 2020
8
37
Arkadaşlar Pixellence ve Wings için önce 1. videoyu izleyin. Ardından 2. videoyu izleyin. Videoları durdurarak aynı anda tüm işlemleri yapın. Bu özellikleri açmak tv'yi garantiden çıkarmaz. Her ihtimale karşı tv'den aldığınız profil dosyalarını yedeklemeyi unutmayın!

Profilleri nasıl yedekliyoruz, kısaca izah edebilir misiniz? Teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt