Video da hersey varTam olarak onu sormuştum, daha tvyi kurmadım da, tvden o orijinal dosyaları nasıl çekiyoruz. Hangi adımları izliyoruz?
Video da hersey varTam olarak onu sormuştum, daha tvyi kurmadım da, tvden o orijinal dosyaları nasıl çekiyoruz. Hangi adımları izliyoruz?
Video da hersey var
Bakalım yorum yapalım ?Tamamdır henüz bakmamıştım, teşekkür ederim.
Yanlış konu olduğunu biliyorsunuz ve bilerek yazıyorsunuz. Lütfen doğru konuda yazalım , benzer konu yoksa yeni konu açınArkadaşlar konunun dışında bir sorum olacak. Evde Samsung UE48H5203AW televizyon var. Harici Sunny HD uydu alıcılı.Tv izlerken zaman zaman ses kesik kesik geliyor tam işkenceye dönüşüyor tv izlemek. Ne konuşulduğu anlaşılmıyor. Telefon çekmeyince karşı tarafın sesi kesik kesik gelir ya onun gibi oluyor. Tvyi kapatıp açınca düzeliyor yada uydu alıcısını açıp kapatınca düzeliyor.Yada hdmı 1den 2 ye geçip tekrar 1e geri gelince düzeliyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Yardımcı olabilecek var mıdır?
Adem Helvacı F fikoloji teraspy Aragorn ve yardımcı olabilecek değerli arkadaşlar yardımınızı bekliyorum
arkadaslar modlamayi yaptim pixelence aktif etmek icin ne yapmam gerekiyor.
Hiç bişey , açılmıştir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aktif etmek icin bisey yapmamam gerek var mi.
Yeni konu açmayı bilemediğim için burdan yazmıştımYanlış konu olduğunu biliyorsunuz ve bilerek yazıyorsunuz. Lütfen doğru konuda yazalım , benzer konu yoksa yeni konu açın
aktif etmek icin bisey yapmamam gerek var mi.
fark etti. video youtubede hi level midlama yazinca cikiyir adem abi anlatiyor.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
merhaba peki görüntü kalitesi nasıl fark ettimi.. bu tv ile ilgili bu videoyu nerede bulabilirim teşekkür ederim..
DTS için "True" yap kaydet ve yükle55UHL960 için DTS Dolby Surround desteğini açabilmek adına sonuca ulaşmış bir çalışma bekliyorum sizlerden. Bu özellik toolboxta false olarak görünüyor. Açarsam tv ye zarar verir miyim, yanlış birşey yapar mıyım diye açamadım.
DTS için "True" yap kaydet ve yükle
Ben mb97de sadece true yaptım,dts geldi ,bazı kartlarda servis menüde görünüyor DTS diye ,bazılarında görünmüyor ,bunu da anlamak için vidyo kullanıyorum ,çok kısa bir vidyo ,yani köydeki tv dts ,şehirdeki tvler çakma dts
Orjinal profillerini mutlaka yedekle (kendin de yazmışsın zaten)
fark etti. video youtubede hi level midlama yazinca cikiyir adem abi anlatiyor.
merhaba modlam videosunda dikkatimi çekti bu tv de usb ye kayıt yapma özelliği de çalışırmı deneyen bilen varmı.. kolay gelsin..