T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Güzel soru 55 gidecek 55UHL950'ye 3-4 sene ömür biçtim onun yerine 65 gelecek hesap tutarsa oturma odasınatesekkur ederim.
65 inci nereye kuracasin.
Güzel soru 55 gidecek 55UHL950'ye 3-4 sene ömür biçtim onun yerine 65 gelecek hesap tutarsa oturma odasınatesekkur ederim.
65 inci nereye kuracasin.
dogru tercih. sizde uhl950 de mi var.@fiko hocam ellerinden öper
samsung va panel.@fiko hocam ellerinden öper
4 cekirdekli islemcidogru tercih. sizde uhl950 de mi var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
samsung va panel.
toshiba farkina tv box yoksa alinirsa tadindan yenmiyor.dogru tercih. sizde uhl950 de mi var.
samsung va panel.
4 cekirdekli islemci
mb130e anakart
1.5 gb ram.
8 ms ekran tepkime suresi.
evet kardeşim, kız kardeşime verdim, uhl950 ana konuya bir çok resim eklemiştim. tv yi çok çok beğeniyorum benim evde hem samsung hemde lg marka tv ler de var hepsinin papucunu dama atar. tekrar yazayım ondaki canlı ve parlak renkleri amoled tv de bile görmedim, samimiyetle söyliyorum hd yayınları bile bugün alıp iade ettiğim Toshiba daki trt 4k yayınından daha net gösteriyordogru tercih. sizde uhl950 de mi var.
samsung va panel.
4 cekirdekli islemci
mb130e anakart
1.5 gb ram.
8 ms ekran tepkime suresi.
uhl950 nin paneli neydi kardesim.evet kardeşim, kız kardeşime verdim, uhl950 ana konuya bir çok resim eklemiştim. tv yi çok çok beğeniyorum benim evde hem samsung hemde lg marka tv ler de var hepsinin papucunu dama atar. tekrar yazayım ondaki canlı ve parlak renkleri amoled tv de bile görmedim, samimiyetle söyliyorum hd yayınları bile bugün alıp iade ettiğim Toshiba daki trt 4k yayınından daha net gösteriyor
Hayırlısı olsun@fiko hocam ellerinden öper
LG IPS Panel12 cm lik fark buyuk tv sevenler icin fark ediyor.
uhl950 nin paneli neydi kardesim.
çok mersi dostum teşekkür ederim, yeni panelim hakkında bilgi istiyorum.Hayırlısı olsun ☺
sizde; hangi tv modelinden bahsediyorsunuz ? demişsiniz? derken anlaşılmadı? kusura kalma.OMEGA, hangi tv modelinden bahsediyorsunuz ?
eve burada asil bilir kisiler belli biz sadece bilgimiz dogrultusunda yardimci oluyoruz, ustalar velli zaten zaman ayirip bilgi veriyirlar sagolsunlar.çok mersi dostum teşekkür ederim, yeni panelim hakkında bilgi istiyorum.
sağolsun @ X XeonMan kardeşim yazmış doğru mu? üstad sensin nihayetinde
sizde; hangi tv modelinden bahsediyorsunuz ? demişsiniz? derken anlaşılmadı? kusura kalma.
Samsung va panel mb130e anakart dünya alem duydu daha ne bilgisi istiyorsunçok mersi dostum teşekkür ederim, yeni panelim hakkında bilgi istiyorum.
tesekkurler.LG IPS Panel
yanliz, uhl950 nin paneli lg ips mis ondan dolayi renkler canli diyorlar karma panelde olabilir, uhl960 samsung panel ama toshibada ki gibi va panel belki sizin icin va panel gene tatmin edici olmayabilir.çok mersi dostum teşekkür ederim, yeni panelim hakkında bilgi istiyorum.
sizde; hangi tv modelinden bahsediyorsunuz ? demişsiniz? derken anlaşılmadı? kusura kalma.
vestel in sağı solu belli olmaz valla bir bakmışın Omega panel çıkmışSamsung va panel mb130e anakart dünya alem duydu daha ne bilgisi istiyorsun