Önemli - Vestel Üretimi Lcd ve Led Tv Usb Güncel Kanal Listesi 2024
teşekkürler Teşekkür ederiz. :ok Birkaç gündür böyle bir liste arıyordum, teşekkürler ? Rica ederim. ?tavsiyeforumu.com
Teşekkürler.
Önemli - Vestel Üretimi Lcd ve Led Tv Usb Güncel Kanal Listesi 2024
teşekkürler Teşekkür ederiz. :ok Birkaç gündür böyle bir liste arıyordum, teşekkürler ? Rica ederim. ?tavsiyeforumu.com
Bu tv de follow me nasıl aktif edilirÖnemli - Vestel Üretimi Lcd ve Led Tv Usb Güncel Kanal Listesi 2024
Merhabalar. Antenden gelen sinyal kalitesi %100 olduğundan emin olun. Bazı frekanslar ince ayar gerektirebiliyor.Günaydın,
Hazırlanmış TV Kanal listesini tv ye yükledim. TRT 4K dışında diğer kanallar çalışıyor. TV nin 4K yayın performansını görmek istemiştim ancak açılmıyor. Bir öneriniz olabilir mi?
Merhabalar. Antenden gelen sinyal kalitesi %100 olduğundan emin olun. Bazı frekanslar ince ayar gerektirebiliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
slm, son mesajıma bir bak istersen link: Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-Bunca yazılanlardan yola çıkıp özetleyecek olursak; Hi-Level 55UHL950 ve Hi-Level 55UHL960 arasında kalanlar hangisini tercih etmeli?
Bu 2 TV'den hangisi daha iyidir?
Ya da sayın Adem Bey Adem Helvacı ve Fikoloji F fikoloji Bey'in evlerinde hiç televizyon olmasaydı, evlerine hangisini almayı tercih ederlerdi ve sebebi ne olurdu?
960Bunca yazılanlardan yola çıkıp özetleyecek olursak; Hi-Level 55UHL950 ve Hi-Level 55UHL960 arasında kalanlar hangisini tercih etmeli?
Bu 2 TV'den hangisi daha iyidir?
Ya da sayın Adem Bey Adem Helvacı ve Fikoloji F fikoloji Bey'in evlerinde hiç televizyon olmasaydı, evlerine hangisini almayı tercih ederlerdi ve sebebi ne olurdu?
Bu tv de follow me nasıl aktif edilir
Modlama yapmıyorum , modlama bölümünde destek alabilirsinizMerhabalar. Antenden gelen sinyal kalitesi %100 olduğundan emin olun. Bazı frekanslar ince ayar gerektirebiliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
F fikoloji hocam bu dolby vision çok elzemmidir bilmiyorum ancak bu televizyonda modlama ile açma şansımız varmıdır acaba.
Güncel yazılımlarda sorun gidecektir güncellemeleri bekleyinizDeğerli adminler ve forum üyeleri tekrar merhaba☺ Televizyonu aldım gayet akıcı ve keyifli şekilde kullanmaya devam ediyorum. Sayenizde ilk aldığım gün modlamamı yaptım ve 4K üzerinde daha parlak renklere kavuştum. Fakat tv ile ilgili son 2 haftadır bir donma sıkıntısı yaşamaya başladım, şöyle ki; malumunuz netflix’ten çıkmak istediğimde kumandadan “EXIT” tuşuna basıyorum ekrana ‘Çıkılıyor’ yazısı gelip duruyor ve çıkış yapamıyorum (şimdiye dek 3 kez yaşadım). O esnada sadece “Menu(home)” ve Power tuşu aktif tv’yi açıp kapattığım halde ekranda aynı ‘Çıkılıyor’ yazısı... anca fişi çıkarıp takınca kendine geliyor. Sebebi nedir? Çözümü var mıdır? İleride daha büyük sıkıntılara sebebiyet verebilir mi? Değerli fikirlerinize ihtiyacım var, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Sevgi ve saygılar??
bu tv lerin smartindan bisey beklemeyin netflix ve multimedya takilmak istiyirsaniz tv kutusu olmadan randiman alamazssiniz bu durum 6 binlik tv de de boyle.Değerli adminler ve forum üyeleri tekrar merhaba☺ Televizyonu aldım gayet akıcı ve keyifli şekilde kullanmaya devam ediyorum. Sayenizde ilk aldığım gün modlamamı yaptım ve 4K üzerinde daha parlak renklere kavuştum. Fakat tv ile ilgili son 2 haftadır bir donma sıkıntısı yaşamaya başladım, şöyle ki; malumunuz netflix’ten çıkmak istediğimde kumandadan “EXIT” tuşuna basıyorum ekrana ‘Çıkılıyor’ yazısı gelip duruyor ve çıkış yapamıyorum (şimdiye dek 3 kez yaşadım). O esnada sadece “Menu(home)” ve Power tuşu aktif tv’yi açıp kapattığım halde ekranda aynı ‘Çıkılıyor’ yazısı... anca fişi çıkarıp takınca kendine geliyor. Sebebi nedir? Çözümü var mıdır? İleride daha büyük sıkıntılara sebebiyet verebilir mi? Değerli fikirlerinize ihtiyacım var, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Sevgi ve saygılar??
Çok teşekkür ederim, değerli bilgileriniz için sağolun sevgili F fikoloji ??Güncel yazılımlarda sorun gidecektir güncellemeleri bekleyiniz ☺
Smart konusunda ve tv box konusunda haklısınız ancak Lg ya da Samsung smart tvlerde Netflix konusunda bu şekilde herhangi bir sıkıntı yaşamadım hele ki tv fişini çekecek kadar??bu tv lerin smartindan bisey beklemeyin netflix ve multimedya takilmak istiyirsaniz tv kutusu olmadan randiman alamazssiniz bu durum 6 binlik tv de de boyle.