bende bagli.aynı hatta paralel başka tv bağlımı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ama kanal sikintisi yok.bende bagli.
bende bagli.aynı hatta paralel başka tv bağlımı?
ama kanal sikintisi yok.bende bagli.
Kesinlikle tavsiye edilmez ,aynı hattaki tvlerden, tvnin biri mutlaka kapalı olmalı ,yoksa tunere zarar verirbende bagli.
ama kanal sikintisi yok.
diğer tv de vertikal yayın izlerken bu tv de horizantal yayınları izliyemezsiniz.ayrı bir hat çekilmesi gerekli cihazınızda sorun yok bencebende bagli.
ama kanal sikintisi yok.
Merhabalar,
55uhl960 hakkında yazıyorum;
Zira bir çözüm bulamazsam tvyi satmak zorunda kalacağım. Görüntüyü memc kapalı ve açık olarak bir kaç gün gözlemledim. Sürekli en iyi görüntü ayarlarını yapmaya çalıştım. Fakat problem var. Çok çok dikkatli ve bilinçli gözlere sahip olmama rağmen, memc açık ve kapalı olarak bir fark gözlemleyemedim. Demo açarak da aynı şekilde bi fark gözlemleyemedim. Görüntüde örneğin kamera "yavaşça sağa doğru kayarken bile" netlik ve akıcılık yakalayamıyorum. Göz yoran flu bir geçiş yapıyor. Akarak geçmiyor. Sanki ard arda resim dosyalarını hızlıca açar gibi geçiş yapıyor. Hareketli sahne sorununu her kamera geçişinde sürekli hissediyorum maalesef... Acaba bu tv memc için ayrı bir işlemciye mi ihtiyaç duyuyor. Açtım kapattım ama çok kötü. Sanki anakart görüntüyü geç işliyor. Acayip rahatsız edici...
Adem Helvacı F fikoloji teraspy
Bu konuda hatalı yönlendirme yapmayayımUstalar orijinalden farklı bir mb130e panel yazılımı yüklesek görüntü işlemesinde düzelme ihtimali var mı? Benim panel yazılımım sitede yok. Adem Helvacı F fikoloji teraspy
Bu konuda hatalı yönlendirme yapmayayım
Acaba panel yazılımını güncellesek biyerden bulup, ya da full yazılım atsak, ne yapsak bilemedim...Emmi sayende çok iyi işler yaptım ama bu 960 ın görüntü işlemesi çok kötü... Hareketli sahne problemi var. Bunu düzeltemiyorum. Nesneler hareket ederken motion problemi var. Önerilerini bekliyorum... :(
Bu kartlı tvler bende olsa kesin cevap verirdim inan sevgili burakalp054 ,yani görmem lazım karşımda ,ama yayının çözünürlüğü le alakalı olabilir mi acaba ,mesela "HD yayınlarda tümünde yapıyor mu ,yoksa sadece SD yayınlarda mı yapıyor" gibi.Emmi sayende çok iyi işler yaptım ama bu 960 ın görüntü işlemesi çok kötü... Hareketli sahne problemi var. Bunu düzeltemiyorum. Nesneler hareket ederken motion problemi var. Önerilerini bekliyorum... :(
Hımmm, o zaman yol yakınken dön bu tvden desem ,ama mutlaka bir film kaydı yap ,her türlü girişten ,tv ,hdmi ,hatta varsa skart çıkışlı uydu alıcısından ,sonra da gönder vestele bence.Hayır emmim... Herşeyde yapıyor... Hd sd ps4 netflix, tv netflix... Tüm videolarda.... :(
Tam bilmiyorum artık kanunları ,ama mutlaka film çekip bir an önce vestele yolla ,kesin gereğini yaparlar ,belki de değiştirirler tvyi ,nasılsa vestel garantili tvTamam emmi, başka yapacak bişeyim kalmadı. Prosedür nasıl işler, geri alırlar mı? 18 haziranda almıştım.
Ben teşekkür ederim sevgili burakalp054 ,iyi geceler ,umarım her şey gönlünce olurÖyle yapacağım. Teşekkür ederim emmi... Hayırlı geceler...
Merhabalar,
55uhl960 hakkında yazıyorum;
Zira bir çözüm bulamazsam tvyi satmak zorunda kalacağım. Görüntüyü memc kapalı ve açık olarak bir kaç gün gözlemledim. Sürekli en iyi görüntü ayarlarını yapmaya çalıştım. Fakat problem var. Çok çok dikkatli ve bilinçli gözlere sahip olmama rağmen, memc açık ve kapalı olarak bir fark gözlemleyemedim. Demo açarak da aynı şekilde bi fark gözlemleyemedim. Görüntüde örneğin kamera "yavaşça sağa doğru kayarken bile" netlik ve akıcılık yakalayamıyorum. Göz yoran flu bir geçiş yapıyor. Akarak geçmiyor. Sanki ard arda resim dosyalarını hızlıca açar gibi geçiş yapıyor. Hareketli sahne sorununu her kamera geçişinde sürekli hissediyorum maalesef... Acaba bu tv memc için ayrı bir işlemciye mi ihtiyaç duyuyor. Açtım kapattım ama çok kötü. Sanki anakart görüntüyü geç işliyor. Acayip rahatsız edici...
Adem Helvacı F fikoloji teraspy