OMEGA
Aktif Üye
- 22 Ocak 2020
- 384
- 58
sevgili abim ben 20 yıllık uydu cuyum böylesine bir haltı etmem söz konusu değil. biraz geç cevap yazdım lakın işlerden bu aralar foruma fazla giremedimaynı hatta paralel başka tv bağlımı?
sevgili abim ben 20 yıllık uydu cuyum böylesine bir haltı etmem söz konusu değil. biraz geç cevap yazdım lakın işlerden bu aralar foruma fazla giremedimaynı hatta paralel başka tv bağlımı?
sevgili tavsiye.f yöneticilerimiz, bu konuya küstünüz mü? bazı aşamadığımız sıkıntılar oldu ve derin deneyimlerinize istinaden bilgilenmeye muhtacız. saygılarsn. yöneticilerim bu https://tavsiyeforumu.com/conversations/merhabalar.2802/ 55uhl 960 için ses le ilgili sorun yaşıyorum bakmanızı rica ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar sizlere önerim bu görüntü meselesini çözüm merkezini topluca arayarak kısmen de olsa çözebileceğimize inandığım için ayrıca bir konu açmıştım ve çözüm merkezinin iletişim telefonunu da ekledim lütfen bu https://tavsiyeforumu.com/conversations/merhabalar.2802/ linke girerek telefon ediniz durumu haberdar ediniz yazılımla ne kadar iyleştirme yapabilirlerse o kadar iyidir... saygılar
linkler 404 veriyor.sevgili tavsiye yöneticilerimiz, bu konuya küstünüz mü? bazı aşamadığımız sıkıntılar oldu ve derin deneyimlerinize istinaden bilgilenmeye muhtacız. saygılar
sevgili tavsiye.f yöneticilerimiz, bu konuya küstünüz mü? bazı aşamadığımız sıkıntılar oldu ve derin deneyimlerinize istinaden bilgilenmeye muhtacız. saygılar
link te har hangi bir sorun yok sevgili XeonMan https://tavsiyeforumu.com/conversations/merhabalar.2802/linkler 404 veriyor.
berhaba, sizin için hızlı kayan 2 reklamda kısa video çektim,Sevgili X XeonMan
Peki reklamlarda kayan altyazılarda bir problem yok mu? Bunu kontrol ettin mi? (Haberlerde değil ama, çünkü onlar yavaş akıyorlar.)
Bende hiçbir reklamda kayan altyazı okunmuyor. O kadar flu bir hareketli sahne sorunu var.
Artı bazı haber kanallarında da kayan altyazılar çok kötü. Flu... Okunmuyor!
Bunlar yaşadığım sorunlardan sadece biri...
Diğer yandan, SD, HD, 4K yayınlar, tv Netflix, tv Youtube, Ps4 Netflix, Ps4 Youtube, uydu... Hepsinde hareketli sahne sorunu var. Yukarıdaki mesajımda bahsettiğim sorunlar...
Ben herkesten bir yardım beklemekteyim, kafayı yemek üzereyim. 2700 lirayı sokağa atmış gibi hissediyorum. Bu parayı bir garibe versem daha iyiydi!
Adem Helvacı F fikoloji Hocam acil yardım rica ediyorum, durum kötü... :( Uyku uyuyamıyorum resmen :(
Kardeşim senin tvde sorun var benimkinde bi sorun yok
Bu yazılarda titreme olayı benim diğer samsung 48h6470 tede var bunun çözümü yok gibi ama bence bu tv lerde bulutlanma o çok şükür ikisinde de yok
Üstelik tv hilevel alttaki samsungKardeşim senin tvde sorun var benimkinde bi sorun yok
Bu yazılarda titreme olayı benim diğer samsung 48h6470 tede var bunun çözümü yok gibi ama bence bu tv lerde bulutlanma o çok şükür ikisinde de yok
Aynen dediğiniz gibi sevgili ramchomania,. peki bu hususlarda deneyimin ve tecrübelerinden istifade etmek isteriz üstad, var mı bir önerin bir çözümlemen, ne dersin şahsen bu görüntü meselesi için ne dersen hemen yaparım, çünkü tv yi açıp izlemek bile istemiyorum, bu şekilde devam ederse yarı fiyatına bile olsa satacağım,,, gelecek cevaplar önemli... saygılarBu tv de ki mb130 kartta Movie Sense memc chip olmadığı için herkez sıkıntı çekiyor
eklediğim video yu sevgili burakalp054 kardeşim için ekledim kayan yazıların kendi tv sinde hiç okunamadığını ve bizlerde bu durumun ne olduğunu sorduğu için kendisine yardım için ekledim video yu.Kardeşim senin tvde sorun var benimkinde bi sorun yok
Üstelik tv hilevel alttaki samsung
Arkadaşlar birde vestel bu markayı 2700 e vestel olursa 3500 e toshiba olursa 4000 e satiyo kusursuz bi tv degil tvyi doğal ayara alıp gereksiz ayarları keskinliği sifirlayip bakacağız fiyatına göre 4k hdr hlg gibi özellikler var
teşekkür ederim resim paylaşılmarın için, dikkatle baktım en büyük dez avantaş flu görüntü ve net canlı parlak olmaması... burada sorun skrin tripot ayarlarından renk azaltma kısma çoğaltma olayı değil... tanıyı sevgiliSevgili oMega kardeşim ben tvyi insan teni rengine doğal olarak seviyorum samsung tvmi AVS forumdaki aynı tvmi ayarları ile ayarlada hilevel ide o şekil ayar yaptım yukarıda maç videosu var allah aşkına gerçek hayattaki çimlerin rengi oylemi doğrudur bu tvde renk özellikle düşük nedenini bilmiyorum fotoğrafını eklediğim 6 yıllık samsung un rengi yüzde 35 te hilevel yüzde 60 ta samsung un rengini veriyor ama dedigim gibi fiyatına göre iyi tv
Resimler note 3 le çekildi gerçeğine göre biraz karanlık cikiyor