ben senin yerinde olsam kurdururum sonra tekrar kutusuna koyarım sonuç itibari ile riske girmenin anlamı yok tekrardan hayırlı olsun.Bende aldım ama kurdurup kurdurmamakla kararsızım. Düğünüm Eylül'de olduğu için. F fikoloji hocam 6 ay çeyiz süren var dedi. O sekildeymis. Kurdurursam buraya ayrıntılı şekilde yorum atarım kendimce incelerim.
Bu arada mağazada iken TV nin kutuda ufak tefek ezikler vardı mağazada alırken fotoğraflarını çektim bizden kaynaklı olmadığını görsünler diye her ihtimale karşılık. Çalışanlar da bir şey olmayacağını söylediler . Getirdim koydum eve duruyor şimdilik. Alan arkadaşlara da hayırlı olsun.
Hocam futbol maç özeti felan açıp izlediniz mi ? Eğer izlediyseniz akıcılıkta problem var mı top giderken gölgelenmeler varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Akşam çok müsait olamadım video konusunu çekemedim kusura bakmayın
Ben normal bir kullanıcı olarak hoşuma gitti asıl amacım tvbox ile büyük ekran internetten film müzik dizi gibi şeyleri izlemek bana fiyatına göre fazlasıyla işini yaptığını düşündürdü değerli ustalar baksa çok fazla hata var der ama benim için her şey fiyatına göre mükemmel tv de ayak mevcut ben duvara astım
kendim taktım servis çağırmadım.
Fiyatına Göre
-Malzeme kalitesi zayıf makyaj takıntısı olanlara zayıf gelecektir. Beni makyaj çok ilgilendirmiyor açıkçası..
-Kanal geçişleri 2-3 saniye arası
-Uygulamalar stabil çalışıyor işini yapıyor. Ben daha kötü bekliyordum açıkçası ama güzel.
-Wireless display menüsü var açılıyor ama Telefonum İphone bir türlü telefon televizyonu görmedi. Bu durum biraz üzdü desem yeridir..
Değerli arkadaşlar çözüm bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
-Kurulum basit hızlı ortalamada 5 dakikada her şey hazır hale geliyor.
-Kutuda ayak var iki adet bildiğimiz basit ayaklar..
-Görüntü kalitesi tatmin ediyor açıkçası beni rahatsız eden hiçbir sahne olmadı hareketli sahneler dahil ufak denemeler yaptım benim için sorun yok Normal bir kullanıcı gözünden.
Sonuç
Verdiğim paradan ve aldığım hizmetten memnunum
Aynen Hocam, siteye 2 kere bildirimde bulundum ama geri dönüş olmadı...A101 online sitesinde ana menüde 55uhl960 gösteriliyor ona tikladiginizda 55uhl950 modeli çıkıyor online alacak varsa dikkat edin online sitesinde şu an için 55uhl960 modeli yok
ben senin yerinde olsam kurdururum sonra tekrar kutusuna koyarım sonuç itibari ile riske girmenin anlamı yok tekrardan hayırlı olsun.
Futbolla çok aramam yok hocam denemedim akşam eve gidince bakıp yazarımHocam futbol maç özeti felan açıp izlediniz mi ? Eğer izlediyseniz akıcılıkta problem var mı top giderken gölgelenmeler varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
vestel whatsapp hattı 0850 222 41 23 buradan yazıp talep oluşturabilirsiniz yada vestelin kendi sitesinde yeni ürün montaj formu var. Bunlarla uğraşmak istemezseniz direk vesteli arayıp talep oluşturabilirsiniz.Hocam 6 ay içinde servisi çağırıp kurdurabiliyormusuz kutuyu açmadan. Yani bugün de kurdursam aynı 2 ay sonra da kurdursam aynıymış. Ben bu evde kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Ama kurdurup burda ilk olarak kullanacağım gibime geliyor. Niye boşa dursun ki diyorum bir yandan ? abim de kurdur kullan diyor. Bugün hastaneye gideceğiz bugün olmasada yarın olmadı kurdurmak için ararım belki.
Bu arada kurduranlar vesteli n kendi müşteri hizmetlerini mi arıyor acaba ?
iPhone sadece Apple TV destekliyor.
Akşam çok müsait olamadım video konusunu çekemedim kusura bakmayın
Ben normal bir kullanıcı olarak hoşuma gitti asıl amacım tvbox ile büyük ekran internetten film müzik dizi gibi şeyleri izlemek bana fiyatına göre fazlasıyla işini yaptığını düşündürdü değerli ustalar baksa çok fazla hata var der ama benim için her şey fiyatına göre mükemmel tv de ayak mevcut ben duvara astım
kendim taktım servis çağırmadım.
Fiyatına Göre
-Malzeme kalitesi zayıf makyaj takıntısı olanlara zayıf gelecektir. Beni makyaj çok ilgilendirmiyor açıkçası..
-Kanal geçişleri 2-3 saniye arası
-Uygulamalar stabil çalışıyor işini yapıyor. Ben daha kötü bekliyordum açıkçası ama güzel.
-Wireless display menüsü var açılıyor ama Telefonum İphone bir türlü telefon televizyonu görmedi. Bu durum biraz üzdü desem yeridir..
Değerli arkadaşlar çözüm bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
-Kurulum basit hızlı ortalamada 5 dakikada her şey hazır hale geliyor.
-Kutuda ayak var iki adet bildiğimiz basit ayaklar..
-Görüntü kalitesi tatmin ediyor açıkçası beni rahatsız eden hiçbir sahne olmadı hareketli sahneler dahil ufak denemeler yaptım benim için sorun yok Normal bir kullanıcı gözünden.
Sonuç
Verdiğim paradan ve aldığım hizmetten memnunum