Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
F
fikoloji
Adem Helvacı üstadlar, alan arkadaşın paylaştığı sistem bilgileri görüntüsünden yola çıkarak ne dersiniz? Ona göre çıkıp a101'e gideceğim tvyi almaya
Zaten bu özellikleri biliyor yada tahmin ediyorduk bize diğerleri lazımHayırlı olsun iyi günlerde kullanın. F fikoloji Adem Helvacı üstadlar, alan arkadaşın paylaştığı sistem bilgileri görüntüsünden yola çıkarak ne dersiniz? Ona göre çıkıp a101'e gideceğim tvyi almaya
Yandan izleyince görüntü çok bozuluyor muTv aldım ve kurulumunu yaptırdım
Yok gayet iyi benim 2015 te aldığım vestelden iyiYandan izleyince görüntü çok bozuluyor mu
Tv den pek anlamam ama bakmamı istediğiniz bir yer varsa bakmaya çalışırımZaten bu özellikleri biliyor yada tahmin ediyorduk bize diğerleri lazım ☺
Yok gayet iyi benim 2015 te aldığım vestelden iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tv den pek anlamam ama bakmamı istediğiniz bir yer varsa bakmaya çalışırım
Bluetooth ve ekran yanstma var mi?Tv aldım ve kurulumunu yaptırdım
Bluetooth ve ekran yanstma var mi?
HovaN nurol788, peacesen güle güle kazasız belasız iyi günlerde kulanmanız dileğiyle . Bir kullanıcı olarak hem sizlere hem de teknik yönden F fikoloji sormak istediğim ekranda “ antiglare “ özelliği mevcut mudur ?
Çünkü bir önceki 58”panda panel ve efsane model 49uhl650 model samsung-lg panel olanda ‘panelook ‘sayfasında antiglare mevcut iken önceki sayfalarda 55uhl960 a ait gönderdiğiniz panel bilgi sayfasında ‘antiglare’ ibaresine rastgelemedim. Karar verme aşamasında Bu bir dezavantaj olarak yazılabilir mi
hayırlı olsun.hareketli sahnelerde mozaiklenme,gölgelenme vb şeyler oluyor mu?mesela futbol topunun veya hızla uçan bir kuşun olduğu sahneler.Yok gayet iyi benim 2015 te aldığım vestelden iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tv den pek anlamam ama bakmamı istediğiniz bir yer varsa bakmaya çalışırım
video cektim ama ekleyemedimHayırlı uğurlu olsun izlenimleriniz nasıl ?
Hareketli sahneler ne durumda?
Ben pek anlamam ama yok gibiHova
hayırlı olsun.hareketli sahnelerde mozaiklenme,gölgelenme vb şeyler oluyor mu?mesela futbol topunun veya hızla uçan bir kuşun olduğu sahneler.
Hocam yardımcı olayım isterseniz whatsapp üzerinden vs. Arkadaşlar istifade etsin inşaAllah@Emin07, E Emin07,
video cektim ama ekleyemedim