Uhl950 den farklı bu bizim her zaman beğendiğimiz mb130 e kart var.Ona ben de çok şaşırdım, daha mı düşük özellikli acaba diye şüpheye düştüm. Vestel'in en büyük sıkıntısı bence panel bilgisini bir türlü paylaşmaması. Ben VA tercih ediyorum kullanım amacıma IPS uygun değil. Aynı ürün numaralı bir TV'den biri IPS biri VA nasıl çıkar aklım almıyor. U9500 IPS paneldir, U9501 VA paneldir demek bu kadar mı zor? (forumda yeniyim bu konu başka başlıkta konuşulduysa link verebilirseniz sevinirim. Cidden anlayamıyorum bu konuyu.)
Mesela bu forumda Hi level 55uhl960 için siz panel ve anakart bilgisi paylaşmasanız düşünmeyecektim bile. Ürünü ayırtmıştım az önce de iptal ettim forumdaki uhl950 ile ilgili yorumları okuyunca. Bekleyelim bakalım.
Evet vestelin en büyük ayıbıdır. Sene 1991 lerde kalmış ? artık tüketiciler bilinçli ne istediğini biliyor, yada istekleri doğrultusunda arama yapıyor.
Vestel efendi ise neyse buraya sansür koyalım ? hala ısrarla tek üretim tipi yada detaylı bilgi paylaşmıyor. Aynı modelde bile 5 tane farklı panel tipi kullanmak ayrı dava.
İşin özeti 55uhl960 için bilgi bekleyiniz