razem
Yeni Üye
- 14 Haz 2020
- 18
- 41
harbiden hiç dikkat etmemiştim mağazada bulamasaydım bunu alacaktım eyvallahNedense 950 modeliniaynı fiyattan webde satıyorlar.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
harbiden hiç dikkat etmemiştim mağazada bulamasaydım bunu alacaktım eyvallahNedense 950 modeliniaynı fiyattan webde satıyorlar.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam herkese aynı soruyu soruyorum size de sorayım ? Futbol maçı veya özeti izlediniz mi hiç ? Yaşam şuan açıp izleyebilir misiniz? Akıcı bir şekilde kasma donma olmadan topun arkasında gölgelenmeler olmadan izleyebiliyor musunuz ? Yardımcı olursanız çok sevinirim bir ayağım dışarı çıkıyor almak için diğeri geri içeri giriyor ?Merhabalar. Sabahtan televizyonu aldım kendim kurdum pixellence ozelligini açtım 42” tv icin metal duvar aparati almistim biraz buyuk boy almisim şansa bunada uydu direk astım. Yanlrdan abartı bir renk kaybi yok gunluk tv kanallari rahatça izlenir bence. Film vs olursa yan acilarda renk kaybi var. Usenmedim olctum yaklsik 30 dereceye kadar renkte acilma yok. Sorulariniz olursa cevaplayabilirim. Katki saglayan arkadaşlarımıza tesekkir ederim.
Actım hocam. Spor moduna aldım ekranı sorun sıkıntı yok gorunuyor. Geniş açı çekimlerde top tek parça kaldiHocam herkese aynı soruyu soruyorum size de sorayım ? Futbol maçı veya özeti izlediniz mi hiç ? Yaşam şuan açıp izleyebilir misiniz? Akıcı bir şekilde kasma donma olmadan topun arkasında gölgelenmeler olmadan izleyebiliyor musunuz ? Yardımcı olursanız çok sevinirim bir ayağım dışarı çıkıyor almak için diğeri geri içeri giriyor ?
hocam senden rica etsem televizyonun ayakları arasındaki mesafeyi içten ve dıştan ölçebilir misin, elimizdeki sehpaya sığacak mı diye tereddütteyiz.Actım hocam. Spor moduna aldım ekranı sorun sıkıntı yok gorunuyor. Geniş açı çekimlerde top tek parça kaldi
hocam senden rica etsem televizyonun ayakları arasındaki mesafeyi içten ve dıştan ölçebilir misin, elimizdeki sehpaya sığacak mı diye tereddütteyiz.
Hocam duvara astım televizyonuhocam senden rica etsem televizyonun ayakları arasındaki mesafeyi içten ve dıştan ölçebilir misin, elimizdeki sehpaya sığacak mı diye tereddütteyiz.
Daha bütün veriye ulaşamadım takip ediyorum güzel ana kart mb130E
Güzel panel Samsung VA ama açı duyarlı olduğunu unutmayalım.
Hdr var
Wifi var
Smr 800
4k uydu alıcısı
Smart
☺
hocam siz ayaklarıyla kurduysanız siden rica etsem ayakları arasındaki mesafeyi ölçebilir misiniz?Televizyonu alip kendim kurdum arkadaslarin dedigi gibi malzeme ve ses kalitesi düşük görüntü güzel fakat köşelerinde hafiften olsa kararma var bu tvyi 4k yayini izlemek icin aldim diger fhd samsung h6470 modelinde köşelerde kararma yoktu bide mouse klavye taktimi aninda görüyordu fakat bunda usb girişine mouse taktım görmedi desteklemiyor mu bilmiyorum