Çok sağolun hocam teşekkürler ?Actım hocam. Spor moduna aldım ekranı sorun sıkıntı yok gorunuyor. Geniş açı çekimlerde top tek parça kaldi
Çok sağolun hocam teşekkürler ?Actım hocam. Spor moduna aldım ekranı sorun sıkıntı yok gorunuyor. Geniş açı çekimlerde top tek parça kaldi
çok teşekkürler hocamGörüntü kalitesini soran arkadaşlar babamın kullandığı vestel 48ud8200 den farkı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
97 cm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayaklar içten 97 dıştan 100 cm
Hocam sizin beklentiniz nedir o önemli ben resim attım bence mükemmel hoşuma gitti beklenti çok önemli paranız varsa 50000tl televizyon var ama bence hepsininde ömrü 5-6 maksimum sonrasında illaki sorun olacak ama kastınız kargacık burgacık bir görüntüyse öyle bir durum yok bence güzel siyah beyaz ekranlar güzel ama bu benim görüşüm ne alırsanız alın kendi kullanım alışkanlıklarınıza ve beklentinize göre alın yoksa bu işin ucu yok insanlar bütçelerini zorlayarak gidip dünyanın parasına televizyon alıp ondanda şikayet ediyorlar çünkü ne kadar para verseniz de sistem verilen parayı bir şekilde karşılamıyor bizim aldığımız bu televizyonlar aslında 100-150$ yurt dışında satılan televizyonlar yani kısacası beklentiniz önemliGörüntü kalitesi sizce nasıl? Renk canlılığı, standart yayın kalitesi?
Hocam sizin beklentiniz nedir o önemli ben resim attım bence mükemmel hoşuma gitti beklenti çok önemli paranız varsa 50000tl televizyon var ama bence hepsininde ömrü 5-6 maksimum sonrasında illaki sorun olacak ama kastınız kargacık burgacık bir görüntüyse öyle bir durum yok bence güzel siyah beyaz ekranlar güzel ama bu benim görüşüm ne alırsanız alın kendi kullanım alışkanlıklarınıza ve beklentinize göre alın yoksa bu işin ucu yok insanlar bütçelerini zorlayarak gidip dünyanın parasına televizyon alıp ondanda şikayet ediyorlar çünkü ne kadar para verseniz de sistem verilen parayı bir şekilde karşılamıyor bizim aldığımız bu televizyonlar aslında 100-150$ yurt dışında satılan televizyonlar yani kısacası beklentiniz önemli
örnek verecek olursam ses kimisi için çok önemli kulak tırmalar ama kimisi ne dinlediğini bile bilmez ses işte mükemmel der benim gibi ?
konuyla alakası yok ama eve süpürge alacağım herkes yok şunu al yok bunu al fiyat çıktı 5000tl baktım bu parayı vereceğim ama bana bağımlı ben olmadan iş yapamıyor köşede duracak gittim 1200tl kendi kendine çalışan süpürge aldım herkes gırgır o iş yapar mı derken aldım memnunum çünkü bana bağlı değil günlük kendi çalışıyor evi temizliyor haliyle benim iki katım temizlik yapıyor 5000tl lik süpürgeden de 1000 kat iyi çünkü günlük temizlik yapabiliyor. Yani konunun dışına çıktım kızmayın? ihtiyaca göre paranıza göre alın bir şey alırken akşamları 2 bilemedin 3 saat televizyon izleyeceğim. Playstation yok Futbol izlemiyorum. Bol bol internetten film izliyorum bence dünyanın en güzel televizyonu bile bir tv box eline su dökemez ama bana göre? böyle bakınca fazla para vermeye ne gerek var
49ud8200 tabiki bundan daha kaliteli fakat görüntüde bir fark görmedim bu konuda titizimdirArkadaşlar 2012 yılında samsung ve sony muadili tv ler 1500 tl iken eski teyplerden kalan hayranlık nedeniyle sharp 40 le 830 e modelini 2200 tl ye aldim çok güzeldi 1 yıl kullandim arızalandi enplus panel arızası dedi ücretini iade etti sonra 2015 te samsung 48h6470 model tvyi aldım 2700 e hala kullanıyorum ayar yaptım doğada renk ne işe onu gösteriyor fakat heralde samsung desteğini çekiyor tarayıcı güncelleme istiyor
49ud8200 tabiki bundan daha kaliteli fakat görüntüde bir fark görmedim bu konuda titizimdir
Peacesen arkadasin dediği gibi ne kadar para o kadar kalite bana kalsa yurdisindan sharp marka tv almak isterim49ud8200 tabiki bundan daha kaliteli fakat görüntüde bir fark görmedim bu konuda titizimdir
Hayır , kontrol edip teslim aldım diyebilirsiniz. Sonuçta arızalı veya kırık tv almak istemiyoruzF fikoloji teraspy üstadlar A101 de kutuyu açıp diagnostic renk test yapsak, sonra eve vestel servis çağırsak kurdurmaya . Gelen servis kutu açık gibisinden arıza yapar mı
Sorun yok , TC kimlik numarası gibidir. Aynı nüfus müdürlüğüne bağlı olanların başı aynı sonu farklıdır, bu da onun gibi 8439000 bu cihaz için standart devamı farklı
Merhabalar üstadlar, seri numarasının sonu bende 494 ile bitiyor. Bu kısım cihaza özel sanırım. Bi problem var mı acaba?
Buna hem fikiriz ama cihazı aldınız 6 ay sonra servis geldi bı de panel kırık çıktı o zaman sıkıntı, yani çözüm var ama biraz uğraş var. Vestel bu konuda müşterisini üzmez ama ben garantiye almanızı öneririmMağaza çalışanının aktardığını söylemek isterim...kutuyu kurduracaginiz zaman açın..her halükarda 2 yıl garantili faturayı kaybetmeyin dedi...buradan benim anladığım...tv de olumsuz bir durum olsa bile...firmanın arkasında duracağı yönünde...neticede kutu açılmamış
Vestelde şu model destekler demiyor çünkü böyle bir garantisi yok tecrübe ile şunu söyleyebiliriz çoğunu destekliyor ama Microsoft all in one hiç üzmedi ?Ustalar bu tv harici klavye mouse desteklemiyormu
Sorun yok , TC kimlik numarası gibidir. Aynı nüfus müdürlüğüne bağlı olanların başı aynı sonu farklıdır, bu da onun gibi 8439000 bu cihaz için standart devamı farklı