Sizce hangi versiyon daha iyi ?

• V0.51.5.0

Oy: 37 28.2%
  • V0.43.6.0

Oy: 5 3.8%
  • fabrika çıkış hali

Oy: 36 27.5%
  • V0.51.19.0

Oy: 17 13.0%
  • V0.51.22.0

Oy: 23 17.6%
  • V0.51.38.0

Oy: 13 9.9%

• Kullanılan toplam oy
    131
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Daha yavaş ama 130s olabilir.
benim önerim şu anda piyasada azdır ama mb180E
Vestel serviste yok mu mb180E aslında memnunum Tv'den sırf dolby vision özelliği olsun diye anakart değişimi Tv'box dolby vision destekli Tv desteklemiyor anakart değişimi ile Dolby vision için Tv almaktan kutulmuş olmak kulağa hoş geliyor :kiskis

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Vestel serviste yok mu mb180E aslında memnunum Tv'den sırf dolby vision özelliği olsun diye anakart değişimi Tv'box dolby vision destekli Tv desteklemiyor anakart değişimi ile Dolby vision için Tv almaktan kutulmuş olmak kulağa hoş geliyor :kiskis
Anladım servisler temin eder ama ana kart kodu fln gerekli yine bu konuda istişare yaparız biraz işim var bı kaç haftaya rahatliyacam olmadı o zaman bakarız

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Anladım servisler temin eder ama ana kart kodu fln gerekli yine bu konuda istişare yaparız biraz işim var bı kaç haftaya rahatliyacam olmadı o zaman bakarız
Müsait zamanda özelden iletişime geçelim o zaman ne zaman müsait olursan acelesi yok,
Kendi iyi bak görüşürüz sonra.

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47
Mb130 mb230 hep slotları aynı, hatta 180e de aynı ama yan kapak farklı, bende 120 de başlayan serüven de 130p 130s 230(230 u hiç sevmem bilirsiniz bu nedenle hemen degsitirdim) ve şu anda mb170 var 😅
Tekrar mb230 bakıyorsan al geç gerisini hallederiz.
Hocam bu mb230 dan neden memnun degilsiniz bukadar. Bende kıl tüy birisiyimdir ama kayda deger bir hata göremedim mb230 da. Belki daha iyisini kullanmadigim icindir. Garantisi bitti bitecek buzamankarda. Mb230 a uyacak öncelik android kart yoksada da daha hizli kart varsa takabikirim. Mb230 da benim dolby felan ekstra izrllikler mevcut suan

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam bu mb230 dan neden memnun degilsiniz bukadar. Bende kıl tüy birisiyimdir ama kayda deger bir hata göremedim mb230 da. Belki daha iyisini kullanmadigim icindir. Garantisi bitti bitecek buzamankarda. Mb230 a uyacak öncelik android kart yoksada da daha hizli kart varsa takabikirim. Mb230 da benim dolby felan ekstra izrllikler mevcut suan
Mb230 hız olarak güzel çünkü o zamana kadar üretilmiş en hızlı ana karttı,
Ama görüntü işlemesi,grafik işlemcisi fiyasko idi. Özellikle mb120 sonrası 130 kart ta aldığımız görüntü hazzı (130s benim favorimdir) 230 ve sonrası düşmeye başladı.
230 da hareketli sahneler de performansı özellikle beni iten kısmı oldu. Aslında bu kişisel göz zevkidir. Alışkanlıklar....
Misal şu an 170 android kullanıyorum fakat 130s in görüntü bakımından yanından geçemez

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47
Mb230 hız olarak güzel çünkü o zamana kadar üretilmiş en hızlı ana karttı,
Ama görüntü işlemesi,grafik işlemcisi fiyasko idi. Özellikle mb120 sonrası 130 kart ta aldığımız görüntü hazzı (130s benim favorimdir) 230 ve sonrası düşmeye başladı.
230 da hareketli sahneler de performansı özellikle beni iten kısmı oldu. Aslında bu kişisel göz zevkidir. Alışkanlıklar....
Misal şu an 170 android kullanıyorum fakat 130s in görüntü bakımından yanından geçemez
Anladim , ben genelde durağan yavas sahneler izledigimden sotun fatk edememisimdir. Hiz olarak cokda memnun degilim. Ama akakartlati cok pahali degil. Yerine takabilecegim anakart oneriniz varmi. Hem hizli hem goruntu islemesi bakimindan. Android anakartta uyatmi buna. Yeni nesil anakarti hangisidir vestelin

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Anladim , ben genelde durağan yavas sahneler izledigimden sotun fatk edememisimdir. Hiz olarak cokda memnun degilim. Ama akakartlati cok pahali degil. Yerine takabilecegim anakart oneriniz varmi. Hem hizli hem goruntu islemesi bakimindan. Android anakartta uyatmi buna. Yeni nesil anakarti hangisidir vestelin
Siz mb120, mb130 kullanmadığınız için yavaş gelmiş 😂
En yeni smart 17mb180 ana karttır. Bu tabiki 230 dan iyi, andoroid olarak mb170 de olur. Ama 170 giriş seviyesi, mb185_g31 arıyorum denk gelirse onu takacağım.
Takmadan yana sıkıntı yok asıl mesele yazılımı, ve paneli uydurmak. Misal şu an bu mb170 i uydurmam 8 saati mi aldı, android yazılım inmesi mesele, yüklenmesi mesele, yüklerken çökmesi ve onu ayağa kaldırması mesele. Bu nedenle biraz yormuştu beni.

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47
Siz mb120, mb130 kullanmadığınız için yavaş gelmiş 😂
En yeni smart 17mb180 ana karttır. Bu tabiki 230 dan iyi, andoroid olarak mb170 de olur. Ama 170 giriş seviyesi, mb185_g31 arıyorum denk gelirse onu takacağım.
Takmadan yana sıkıntı yok asıl mesele yazılımı, ve paneli uydurmak. Misal şu an bu mb170 i uydurmam 8 saati mi aldı, android yazılım inmesi mesele, yüklenmesi mesele, yüklerken çökmesi ve onu ayağa kaldırması mesele. Bu nedenle biraz yormuştu beni.
Ben calisan cihazi ellemeyelim tarafindayim-) siz bu isin icindeyken 8 saat ugrastiysaniz ben de bu isin icinde olmama ragmen yazilim kisminla fazla ilgilenemiyorum, ilgilebmiyorum derken sikinti olursa telafisi zor olmasindan kaynakli. Allah razi olsun sizlerden yardim aliyorum yazilim konusunda. En iyisi android box bu tur durumlarda.Hdmi CEC den tek kumandayla is goruyor.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Aslında kolay ama benim panelim auo, android TV de auo panel yok gibi bu nedenle denemelerim çok oldu. Misal Samsung panelli 65ud8900 15 dk da halettim 😊
55UHL950'de ne olur LG Panel kullanıyor uygun olur mu.
Vestel servisi satarız kartı iade almayız diyor.
Son kullanıcı için seçenekler kısıtlı oluyor.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
55UHL950'de ne olur LG Panel kullanıyor uygun olur mu.
Vestel servisi satarız kartı iade almayız diyor.
Son kullanıcı için seçenekler kısıtlı oluyor.

Bir tane yapabilsek aslında hepsini çevirebiliriz maalesef anakart işi sıkıntı

Bir tane 55" toshiba buldum kırık denemek için bile alamadım tv yi :bilmiyom

Geri
Üst Alt