Sizce hangi versiyon daha iyi ?

• V0.51.5.0

Oy: 37 28.2%
  • V0.43.6.0

Oy: 5 3.8%
  • fabrika çıkış hali

Oy: 36 27.5%
  • V0.51.19.0

Oy: 17 13.0%
  • V0.51.22.0

Oy: 23 17.6%
  • V0.51.38.0

Oy: 13 9.9%

• Kullanılan toplam oy
    131
T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47
Panel değişmez.
Yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurun.
Hocam tesekkurler tekrardan. Daha once bu sekilde guncelleme yapmadim, calisan elektronik cihazi ellememek konusunda hem onermisligim vardir:-) cihazin buyuk ihtimal garantisi devam ediyor. Suan ici de bir sikintim yok. Bu yazilimi yuklersem. Asagidaki sorunlar basima gelmez degil mi
1-Cihazim regal ekran acilista baska marka yazmasini istemem
2-Chazim orjinal olarak dolby vb ozellikler kaybolmaz
3-Menu arayuz degisirmi
4-Garanti bitermi
5-Beklesem kendi kendine yazilim yuklenirmi internetten veya ota olarak. Bana 3 ay sonra geliyor yeni yazilim
6-bu gobderdiginiz yazilim seri numarasina ozgu kendi orjinal yazilimi midir

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47
Hocam verirseniz sevinirim. Yukledigimde panelbyazilimi degismez degilmi benim cihazin seri numarasina ozgu yazilim vereceksiniz. Birde kendi neden guncellememis buzamana kadar. Degisen bir sey varmi eski yazilimina gore.
Yukledim ustam bir degisiklik yok gibi gozlegorunur. Girebildigin kanal logosu gelmis. V.0 51.5.0 gelmedimi regale henuz hocam

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47
Güncelleme gelir mi gelmez mi belli değil
Pki ustam buna baska mb230 cihazin crkurdek yazilimini yuklesek 5.0 olan sikinti cikarirmi. Yoksa picasso yazilim olarak en son bu yazilimmidir.
Bana kalirsada bundan sonra grlmez. Bu cihaz hepsiburada ya uretilmis cihaz. Simdiki aklim olsa vestel alur veya illa regal alacaksamda regalin kendi icin urettigini alurdim. 3,5 ten kacinca boyle oluyir. Destegi kesmistir bu modelden. Baksan guncellemeyi bile manuel yaptik

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Pki ustam buna baska mb230 cihazin crkurdek yazilimini yuklesek 5.0 olan sikinti cikarirmi. Yoksa picasso yazilim olarak en son bu yazilimmidir.
Bana kalirsada bundan sonra grlmez. Bu cihaz hepsiburada ya uretilmis cihaz. Simdiki aklim olsa vestel alur veya illa regal alacaksamda regalin kendi icin urettigini alurdim. 3,5 ten kacinca boyle oluyir. Destegi kesmistir bu modelden. Baksan guncellemeyi bile manuel yaptik
Size mb230 Regal tv nin en jüncel yazılımı verildi.

C Çevrimdışı

cinarazi

Yeni Üye
19 Ara 2018
47
38
Yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurun.
Hocam servis geldi ana kart geldi 130s yaziyordu uzerinde uymadi soketi zaten baktim hdmi cikisi vs azdi nasil yanlis gonderdilerse. Sonra sizin verdiginiz yazilimi indirmistim zaten usb de dedim servise yukliyelim diye yukledik versiyon .49 du uzerindeki .43 oldu problemde duzeldi tv de.daha guncelleme yapmiyim degil mi yada yeni ana kart istemiyim.

B Çevrimdışı

Bytontas

Aktif Üye
13 May 2018
50
45
Vestel MB120 Kart bozulmuş yeni Kart taktırdım mb230tc Kart internet üzerinden güncelleme geldi
IMG_20230114_163252.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Hocam servis geldi ana kart geldi 130s yaziyordu uzerinde uymadi soketi zaten baktim hdmi cikisi vs azdi nasil yanlis gonderdilerse. Sonra sizin verdiginiz yazilimi indirmistim zaten usb de dedim servise yukliyelim diye yukledik versiyon .49 du uzerindeki .43 oldu problemde duzeldi tv de.daha guncelleme yapmiyim degil mi yada yeni ana kart istemiyim.
Sorun düzeldiyse ana kart sağlamdır. V49 sorun çıkardıysa ilerleyen zamanda daha üst vrsiyon çıkabilir onu yüklersiniz. Yada kendisi internetten çekecektir ayarlar / daha fazla veya gelişmiş menüden otomatik yazılım güncellemeyi kapatın V49 İnternetten çekmesin.

C Çevrimdışı

cinarazi

Yeni Üye
19 Ara 2018
47
38
Sorun düzeldiyse ana kart sağlamdır. V49 sorun çıkardıysa ilerleyen zamanda daha üst vrsiyon çıkabilir onu yüklersiniz. Yada kendisi internetten çekecektir ayarlar / daha fazla veya gelişmiş menüden otomatik yazılım güncellemeyi kapatın V49 İnternetten çekmesin.
Onu direk devre disi biraktim ama daha ust cikip cikmasigini nasil anlicaz bilemedim v50 benimkinede gelirse denerim 👍

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Mb130 mb230 hep slotları aynı, hatta 180e de aynı ama yan kapak farklı, bende 120 de başlayan serüven de 130p 130s 230(230 u hiç sevmem bilirsiniz bu nedenle hemen degsitirdim) ve şu anda mb170 var 😅
Tekrar mb230 bakıyorsan al geç gerisini hallederiz.
Dolby vision özelliği katmak istiyorum Tv'ye,
Mümkünse Mb230 olmasın başka anakart da olur
Tv upgrade yapalım olsun bitsin :kiskis

55U9500 kartı uygunmuş barkota göre.
Mb230 dışı olursa daha iyi olur bence de

Sen tecrübe sahibisin F fikoloji Tavsiyen ne olur..

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Dolby vision özelliği katmak istiyorum Tv'ye,
Mümkünse Mb230 olmasın başka anakart da olur
Tv upgrade yapalım olsun bitsin :kiskis

55U9500 kartı uygunmuş barkota göre.
Mb230 dışı olursa daha iyi olur bence de

Sen tecrübe sahibisin F fikoloji Tavsiyen ne olur..
Daha yavaş ama 130s olabilir.
benim önerim şu anda piyasada azdır ama mb180E

Geri
Üst Alt