T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Evet LG barkod lazım mıSizin paneller LG dimi
Evet LG barkod lazım mıSizin paneller LG dimi
Yok barkod lazım değil musiat zamanda size uyabilecek mb170 bakmamı istermisinizEvet LG barkod lazım mı
Android erişebilirlik şeçeneklerinde sorun var diye yazan kişiler oldu android kısmı kısıtlıymış galiba dolby vision desteğinde sorun yoksa Mb170 olabilir smart kısmında işim yok birde kumanda vs değişecek galiba android bt kumanda kullanıyor. Diye biliyorum Sana güveniyorum Fiko en stabil hangisi müsait olursa 55U9500 Anakartı ortak kart panel uyumsuzluğu olmaz dedi By_Trol hocamYok barkod lazım değil musiat zamanda size uyabilecek mb170 bakmamı istermisiniz
Eski kumanda bluetooth hariç iş görür.Android erişebilirlik şeçeneklerinde sorun var diye yazan kişiler oldu android kısmı kısıtlıymış galiba dolby vision desteğinde sorun yoksa Mb170 olabilir smart kısmında işim yok birde kumanda vs değişecek galiba android bt kumanda kullanıyor. Diye biliyorum Sana güveniyorum Fiko en stabil hangisi müsait olursa 55U9500 Anakartı ortak kart panel uyumsuzluğu olmaz dedi By_Trol hocam
Eğer ev tuşu varsa olmaz abi ev tuşu normal menü olarak algılıyor ara yüze giremiyorEski kumanda bluetooth hariç iş görür.
Vestel düz smartını gördüm test ettim şimde, vestelin Android tarafını test etsem iyi olur benceEski kumanda bluetooth hariç iş görür.
Kumanda bu resim yükleyemiyorum telde sorun var galiba.Eğer ev tuşu varsa olmaz abi ev tuşu normal menü olarak algılıyor ara yüze giremiyor
Evsiz.Eğer ev tuşu varsa olmaz abi ev tuşu normal menü olarak algılıyor ara yüze giremiyor
Kumanda üzerinde ev tuşu var o ana menüye gidiyorEvsiz.
Android kısmı box dahil alt yapı genelde aynı lisansa ve markalara göre ufak farklılıklar var. Google ne derse o oluyor.Vestel düz smartını gördüm test ettim şimde, vestelin Android tarafını test etsem iyi olur bence
Evli abiEvsiz.
Evet bunla andoroid kullanamazsınKumanda bu resim yükleyemiyorum telde sorun var galiba.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bt kumandalar yada usb huplu air kumandalar olmaz mı Tv box için olan kumandalar. 3 adet kumanda var ikisi Bt biri usbEvet bunla andoroid kullanamazsın