Dur zaten ben şok hiç girme şu an bu topalaraBt kumandalar yada usb huplu air kumandalar olmaz mı Tv box için olan kumandalar. 3 adet kumanda var ikisi Bt biri usb
Dur zaten ben şok hiç girme şu an bu topalaraBt kumandalar yada usb huplu air kumandalar olmaz mı Tv box için olan kumandalar. 3 adet kumanda var ikisi Bt biri usb
Aslında Nvidia 2019 pro var dolby vision özelliğini kullanmak için dolby vison özellikli anakart olsa yeterli fazla aksiyona gerek yokDur zaten ben şok hiç girme şu an bu topalara
Slot girişleri düşürülmüş ama iki lvds görmemiştimNormal Vestel 17mb230 bu Kart arasında ne fark var
Sizi ozel alalım mutsuz haberleri vereyim (fiyat olarak)Aslında Nvidia 2019 pro var dolby vision özelliğini kullanmak için dolby vison özellikli anakart olsa yeterli fazla aksiyona gerek yok
Mb230tc normal olan çekirdek yazılımlar aynımı farklı ise onada farklı konu açarmısınınızSlot girişleri düşürülmüş ama iki lvds görmemiştim
Aynıdır, seri numarası varsa paylaşın teyit ederizMb230tc normal olan çekirdek yazılımlar aynımı farklı ise onada farklı konu açarmısınınız
Teşekkürler 5144 Vestel yükledimAynıdır, seri numarası varsa paylaşın teyit ederiz
Tv kapak etiketini buraya ekler misin lnb girişi yok monitör tv görünüyor.Normal Vestel 17mb230 bu Kart arasında ne fark var
Resimdeki yazılım arşivimde yok ota da daha günceli var internet bağlıyken Menü/ Ayarlar/ Daha fazla/ Yazılım/ Yazılım güncelleme bölümünden kendisine arattırın V 0 51 49 0 Kendisi yüklesin. Bulmaz ise link verebilirim. 230TC oluşu biraz düşündürücübenim tv 43 ua8900 ana kart mb 120 bozuldu yerine 17mb230tc taktırdım forumda bu yazılım yok mümkünse resimdeki yazılım alım
Risk alırım diyorsanız 0 51 49 0 Var TC olduğu için ben riske girmek istemiyorum birde resmini eklediğiniz ana kart şu an tv de takılı mı resimde uydu alıcı bölümü yoktu monitör karttı resmi internetten mi buldunuz.bulmuyor link alım
Uydu alıcısı yok görünüyor.zaten risk aldım evet resimdeki ana kart takılı