ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Tod ney yaw Tok tik nedir vay arkadaş
SmaarrrttTod ney yaw Tok tik nedir vay arkadaş
Bein gitti tod geldi onun yerine buna gireceksiniz.Tod ney yaw Tok tik nedir vay arkadaş
Android box kullanıyorum no problem.Bei gitti tod geldi onun yerine buna gireceksiniz. TikTok da gelmiş
Teknolojiyi yakından takip ediyorsun demek.Android box kullanıyorum no problem.
Yeni yazilimdan kastiniz frimware guncellemesi degil demi. Bende yaklasik en son 6-7 ay once geldi. Ama arada bu app ler degisiyor ama en son degistimi dikkat etmedimAynen öyle Smart kısıtlı android özgür
Evet yazılım güncellemesi mb230 Ana kartlı tv ler Aralık ayında da netten güncelleme aldı.Yeni yazilimdan kastiniz frimware guncellemesi degil demi. Bende yaklasik en son 6-7 ay once geldi. Ama arada bu app ler degisiyor ama en son degistimi dikkat etmedim
Bndeki regale guncrlleme gelmedi henuz. En son bana geliyor en az 3 ay sonra gelir.Evet yazılım güncellemesi mb230 Ana kartlı tv ler Aralık ayında da netten güncelleme aldı.
Şu an sizin tv de hangi versiyon var. V 0.51. ?Bndeki regale guncrlleme gelmedi henuz. En son bana geliyor en az 3 ay sonra gelir.
Mb230 Bluetooth lu zatenHı-level 55UHL950 için dolby vision Bluetooth destekli mb230 anakart varmı ustalarım.
Varsa modifiye edeyim Tv'yi
By_Trol F fikoloji TEKNOwest
Bende Hı-level 55UHL950 bunda Bluetooth yokMb230 Bluetooth lu zaten