T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ana kartın resmini ekleyebilir misin.
Bunlar yeterli mi ustam
Ana kartın resmini ekleyebilir misin.
Fazlasıyla
Bunlar yeterli mi ustam
Bluetooth çok önemli değilde dolby vision olan anakart ne uyar buna hangi cihazın anakartı uygun olur By_Trol hocamFazlasıyla
Evet haklısın bluetooth yok yeri boş Vestel ana kart uydurabilirsin.
Hocam benim guncelleme ocak 2022 de kalmis. Ama tiktok var. Yazim guncellemesi olarak degilde sanki market gucrllenmis asil cekirdek yazilim eski dahaEvet yazılım güncellemesi mb230 Ana kartlı tv ler Aralık ayında da netten güncelleme aldı.
V.0.51.41.0Şu an sizin tv de hangi versiyon var. V 0.51. ?
V0.51.43.0 Var yüklemek isterseniz link verebilirim. Öncesinde tv çalışırken kumanda üzerinden Menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.Hocam benim guncelleme ocak 2022 de kalmis. Ama tiktok var. Yazim guncellemesi olarak degilde sanki market gucrllenmis asil cekirdek yazilim eski daha
V.0.51.41.0
Tamam hocam aksam eve gidince cekerim resmini. Gecende de hilevel yazilimi yolladiniz cihaz duzeldi. Tesekkurler tekrardan, Allah razi olsunV0.51.43.0 Var yüklemek isterseniz link verebilirim. Öncesinde tv çalışırken kumanda üzerinden Menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.
Tamam hocam aksam eve gidince cekerim resmini. Gecende de hilevel yazilimi yolladiniz cihaz duzeldi. Tesekkurler tekrardan, Allah razi olsun
Tamam hocam aksam eve gidince cekerim resmini. Gecende de hilevel yazilimi yolladiniz cihaz duzeldi. Tesekkurler tekrardan, Allah razi olsun
Daha günceli V0.51.43.0 Var yüklemek isterseniz link verebilirim.
Servis geldi full yazilim denedi almadi cihaz sonraki geliste core denedi oda olmadi. Ana karti degisecek simdi evde degisiceklermis.Merhaba 43 Version Linki Aşağıdadır
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben bunu deniyim bir servistekiler pek isi bilmiyor gibi cihaz yazilim almadi ana kart degisimi olucak denildi.Merhaba 43 Version Linki Aşağıdadır
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam verirseniz sevinirim. Yukledigimde panelbyazilimi degismez degilmi benim cihazin seri numarasina ozgu yazilim vereceksiniz. Birde kendi neden guncellememis buzamana kadar. Degisen bir sey varmi eski yazilimina gore.Daha günceli V0.51.43.0 Var
Panel değişmez.Hocam verirseniz sevinirim. Yukledigimde panelbyazilimi degismez degilmi benim cihazin seri numarasina ozgu yazilim vereceksiniz. Birde kendi neden guncellememis buzamana kadar. Degisen bir sey varmi eski yazilimina gore.
Benim TV jvc aşağıda belirttim modele uygun olan düşük versiyon linki gönderebilecek varsa sevinirim baya kotu oldu hareketli sahnelerde sikintilarda var suan
YazılımServis geldi full yazilim denedi almadi cihaz sonraki geliste core denedi oda olmadi. Ana karti degisecek simdi evde degisiceklermis.