By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Yayımcı kuruluşun (Disney plus) Smart tv desteği yok sadece android desteği var.Disney plus gelmiş mi acaba?
Yayımcı kuruluşun (Disney plus) Smart tv desteği yok sadece android desteği var.Disney plus gelmiş mi acaba?
Full yükleyince modlama gidiyor By_Trol hocamModlama kalır silinmez.
O.51.43 formumuzda mevcut, fakat sizin medion olduğuna göre yurt dışı üretimidir. Doğru mu ?Iyi günler,
elimde 65" Medion X16566 (MB230) var Medion Sayfasindaki güncelleme: Version: V.0.51.29.0 MED. 2021 Yilina ait. acaba daha günceli varmidir? Forumda aradim ama malesef bulamadim.
Tesekkür ederim
cevabiniz icin cok tesekkür ederim. Evet Almanya ve kendi internet sitesinde version V.0.51.29.0 MED var ve suanda yüklü.O.51.43 formumuzda mevcut, fakat sizin medion olduğuna göre yurt dışı üretimidir. Doğru mu ?
Evet ne yazikki bizim erişimimizde mevcut değildir.cevabiniz icin cok tesekkür ederim. Evet Almanya ve kendi internet sitesinde version V.0.51.29.0 MED var ve suanda yüklü.
peki tavsiyeniz orjinal yazilimdami kalayim yoksa sitedeki güncel yazilimi mi yükleyeyim? ne tavsiye edersiniz?Evet ne yazikki bizim erişimimizde mevcut değildir.
Hocam belki bu güncellemeden sonra düzelir, deneyin isterseniz size de geldiyseYazılımdan ziyade netflix de yine sıkıntılar çoğaldı ona çözüm bulsalar daha iyi sürekli tv yi fişten çekip takmak zorunda kalıyorum
Ne değişti banada geldi ama bisey anlayamadım sadece iptv uygulaması gelmiş yeni bi taneMB230 Yeni yazılım geldi,