Bütün uygulamalar varken tivibu niye yok acaba mb230 lu hi level de anlamıyorum.
Çoktandır duyuyordum ama hala düzelmemesini anlamadım. Vestel çağrı merkezini arayarak destek alınız.slm arkadaşlar MB230_QuiVestel_V.0.51.44.0.zip yazılım yükledim herşey güzel ama tivibu go uygulama çalışıyor ama göstermiyor siyah ekran veriyor. tivibu go gösteren varmı arkadaşlar
slm arkadaşlar MB230_QuiVestel_V.0.51.44.0.zip yazılım yükledim herşey güzel ama tivibu go uygulama çalışıyor ama göstermiyor siyah ekran veriyor. tivibu go gösteren varmı arkadaşlar
Tivibu go Android tv ye de geldi. Mi box marketten indirdim kullanıyorum sorunsuz. Vestel den bir şey beklemek boşa zaman kaybıServis geldi yapamadı çağrı merkezi aradım yazılım gönderecez dedi geldi yazılım yükledim yine olmadı bu sefer çözüm merkezi uygulamadan kaynaklı deyip kapattılar,konuyu. yani çözüm yok .yazılım yapan arkadaşlar bu konuya el atarlarsa sevinirim.vestel çözemedi.
Sanırım bir yanlış anlaşılma var. D duronur2005, Smart tv den bahsediyor.Tivibu go Android tv ye de geldi. Mi box marketten indirdim kullanıyorum sorunsuz. Vestel den bir şey beklemek boşa zaman kaybı
Yok anladım da smart tv ye uygulama beklemek gelen uygulamanın da stabil çalışmasını beklemek yerine Android tv box alın geçin demek istedim aslındaSanırım bir yanlış anlaşılma var. D duronur2005, Smart tv den bahsediyor.
tvbu go girdinizde keşfet tıklayın sınırlı gösteriyorsa ses ve görüntü geliyorsa tv gösteriyor demektirTivibu go mb 230 da var arkadaşlar benim TV Regal 58RH0LU bende var üyeliğim olmadığı için bakamıyorum
cep telefonu atarmısın ustat duronur2005@hotmail.comGösteriyor servis menüsü