hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
sizin paneliniz dolby vision desteklemiyor...Hilevel 55 uhl 960 servis menüsü
sizin paneliniz dolby vision desteklemiyor...Hilevel 55 uhl 960 servis menüsü
Maalesef evet .T TommyData benim cok yogun tamir isleri ile ugrastigim dönemde forumu günlük olarak takip ediyordu.Mesajlarina baktigimda daha sonra bir kac konuda yardim istemis yardimci olabilen kisi olmamis görünüyor.Ben davet ettim geldi ama gelisini degerlendiremedik sanki..
Aslında olay çekirdek kadro ve sadece tomy ile alakalı değil,zamanında bende kullanıcılardan bir şeyler istemiştim ,bir kul çıkıp da "al arkadaş bende var" demedi ,veya en azından " bunu mu istemiştin" diyen dahi çıkmadı ,ve hatta "istediğin şeyi tvden nasıl alırım" diyerek sorma zahmetinde bile bulunmadı (Bilerek kalın yazdım )Evet o durumu farkettim. Adam konulara yazmış ama dönen olmayınca bırakmış. Forumda çekirdek kadro sınırlı olduğundan her TV'ye erişim mümkün olmuyor.
Maalesef evet .
Aslında olay çekirdek kadro ve sadece tomy ile alakalı değil,zamanında bende kullanıcılardan bir şeyler istemiştim ,bir kul çıkıp da "al arkadaş bende var" demedi ,veya en azından " bunu mu istemiştin" diyen dahi çıkmadı ,ve hatta "istediğin şeyi tvden nasıl alırım" diyerek sorma zahmetinde bile bulunmadı (Bilerek kalın yazdım )
Kullanıcıların hepsinde değişik model kart tv var ,hepsi hemen hemen profillerini aldı ,modladı ve yükledi.Daha dün gece hosbulduk ,bir kullanıcıya "profillerini yükle kontrol edelim" yazdı ,cevaben "dosyaları sildim" oldu
Yani kısaca ,çekirdekle falan alakalı değil maalesef sevgili EXcomZkko ,işini gören bir daha arkasına bakmıyor bile ,forumda kalanların da çoğu "farklı bir şey çııkartılsa da kullansam" modundalar.
En yakın dün gece yaşadık işte ,dosyaları silmişim dendi ,neyse sustumAslında işin o kısmına da değinmiş, mesajı göndermeden önceden kısa keseyim diye silmiştim. Bizim insanımız kafa yormak, uğraşmak istemiyor. Tembellik ve bencillik karışımı değişik bir boşvermişlik var.
Teşekkür ederimsizin paneliniz dolby vision desteklemiyor...
Aynen katılıp altına imzamı attım gitti,onere konusu hakkında "susma hakkımı" kullanıyorumben bir üyeden mb130t profili istemistim aksam yollarim demisti ,aslinda huyum degildir yinelemem ama konusu gecince nazikce hatirlattim, evde olmadigi icin gönderemedigini aksam gönderecegini söylemisti ,üstünden 1 hafta gecti sanirim...Bu arada modlama isini toolbox sayesinde yapiyoruz bence tommy yi rütbe olarak onere etmek iyi olabilirdi..
Merhaba,pvr ile kaydettigimiz videoyu pc de seyretmek icin yapmaniz gerekenler ilk mesaja eklendi. fikir icin B bioyilmaz a tesekkür..
Recordingencyrptionmode "0" yapmaniz gerekiyor.
aldiginiz dosyalar icinde toolbox ile islem yapilabilecek dosya yok, sw_profile dosyasi ile islem yapabiliyoruz.Merhaba,
Her şey tamam da bu dosyalardan hangisi üzerinde işlem yapılması gerekiyor. Anlayamadım.
- DownloadProfile.mb80
- DownloadProfile.mb81
- DownloadProfile.mb82
- seklinde isimleri degistirip deneyin indirdiginiz dosya icindeki dosya isimlerini,kendiniz hazirlamayin.
aldiginiz dosyalar icinde toolbox ile degisiklik yapacaginiz sw_profil dosyasi mevcut degil, teraspy mb82 icin read dosyasi ile dosyalarinin indirilecegi bilgisini paylasmis, sizin kartiniz mb81 ..mb8x lerde profil dosyasi almadigim icin yorum yapamayacagim,bir fikrim yok.Aksam teraspy online oldugunda gerekli bilgiyi paylasir..Flash bellek içerisine bu şekilde dosyalar koyunca herhangi bir aktarım olmuyor. Yalnızca "read" isimli klasör açınca onun içene birkaç dosya geliyor.
Read klasörünün içinde senin oynayacağın dosya zatenFlash bellek içerisine bu şekilde dosyalar koyunca herhangi bir aktarım olmuyor. Yalnızca "read" isimli klasör açınca onun içene birkaç dosya geliyor.