hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
Kayit ettigi videoyu pc de oynatmak icin toolbox ile modlama islemi yapacak,Read klasörünün içinde senin oynayacağın dosya zaten
Kayit ettigi videoyu pc de oynatmak icin toolbox ile modlama islemi yapacak,Read klasörünün içinde senin oynayacağın dosya zaten
İşte o dosya "read" klasörünün içinde ,ismi değişik olduğundan fark edememiştirKayit ettigi videoyu pc de oynatmak icin toolbox ile modlama islemi yapacak,
modlama altinda anlatian bip ile ilgili ayarlarda deneme yapin isterseniz ,ben fazla ugrasmadim ama denememde görüntüde kötü anlamda olsa da farklilik olmustu,en üst degeri kullanmistim...Fikoloji ustadin paylasimini cok begendim. Eline emegine saglik. Mb130s de cidden goruntu farketmis.
Gecen sikayet var a yazmistim mb230 un durumu icin. Sikayet görülmüş cevap yok. Hi level e dusmesin diye vestel diye acmistim basligi. Duzenleyip hi level e yonlendirmisler. Olme essegim yaz gelsin hi levelden bi bok cikmicak bize. Ya cidden cok sinir oluyorum daha yeni cikan kart bi oncekinden daha kotu performans gosterebilirmi ya? Olabilirmi boyle bisey? Guncellemeselerdi o zaman abi 130s den devam etselerdi. Aklim almiyor yani...
Bu arada cok afedersiniz ama iki ucu boklu degnek olan bi sorun yasiyorum. Tv de memc yi kapatsam genel olarak goruntude kasma yasiyorum. Memc yi dusukte acsam bile ciddi faydasini goruyorum. Ama bu seferde insanlarin kafalarinin etrafinda ve odak yapilan bazi objelerin etrafinda blurlanma görüyorum. Napicam bilmiyorum...
Read klasörünün içinde senin oynayacağın dosya zaten
Sadece bu dosyalar var içinde. Hangisinde işlem yapılması gerekiyor.Read klasörünün içinde senin oynayacağın dosya zaten
Sadece bu dosyalar var içinde. Hangisinde işlem yapılması gerekiyor.
İşte o dosya "read" klasörünün içinde ,ismi değişik olduğundan fark edememiştirhosbulduk' Alıntı:
Kayit ettigi videoyu pc de oynatmak icin toolbox ile modlama islemi yapacak,
Bunların haricinde '' phoenix_swprofile.bin'' Olacak o editlenir.Sadece bu dosyalar var içinde. Hangisinde işlem yapılması gerekiyor.
8X Ailesi ''read''
- DownloadProfile.mb80
- DownloadProfile.mb81
- DownloadProfile.mb82
- seklinde isimleri degistirip deneyin indirdiginiz dosya icindeki dosya isimlerini,kendiniz hazirlamayin.
phoenix_swprofile.bin veya benzeri bir dosya read klasörü içerisinde yok. Sadece 8 tane dosya var. Onlarda gönderdiğim şekilde. Bu dosyayı nasıl elde edebilirim.8X Ailesi ''read''
MB81 Desteklemiyor olabilir ilk fırsatta gelen MB81 De ben de deneyeceğim.phoenix_swprofile.bin veya benzeri bir dosya read klasörü içerisinde yok. Sadece 8 tane dosya var. Onlarda gönderdiğim şekilde. Bu dosyayı nasıl elde edebilirim.
Forumda ipin ucu mucu kalmamış ipin kendisi var.