Açılsa bile modüllü üyelik olmadığı sürece işe yaramaz abonelik başlatırken uydu alıcısını da veriyorlar.tivibu açabilme imkanı oluyor mu?
anakartiniz mb230 ise bazi ful yazilimlarinda var bazilarinda yok her nedense.Farkli model ait full yazilim yüklendigi takdirde smart menüye ekleniyor.tivibu açabilme imkanı oluyor mu?
,konuya buradan devam edebiliriz.Hocam tam kafamdaki şey değil bu. Benim dediğim şu; benim anakart mb120 ve bende primevideo yok. Pasif olarak da yok. Mb130'da var mesela. Ondaki prime dosyasını alıp, benim dosyaya atmak bahsettiğim. Burada sadece mecvut olanlarda True false ile aktif veya pasif ediliyor. Kaynak dosyalarıydı benim kastettiğim. Direk yazılımını inceleme ki zaten Vestel onu vermez kimseye herhalde
Sayın hosbulduk hocam
MB211S anakartta hdr ve Dolby özelliklerini aktif edersek modlama ile çalışır mı ?
Anakartin destekleyip desteklemediğini bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz.
modlama ile aktif etseniz bile anakartiniz donanim olarak desteklemiyorsa bir ise yaramaz, linkte aciklamalar mevcut..
1 saat zamanim var,usb deki kapasiteyi internette paylasilan bir yöntem ile yukardaki islemler ile aktif yapmayi denedim,ama acemilik olunca olmuyor..Erkenci
Saat 23:45 idi , sana hayırlı işler dilerim ,daha sonra tv modifiye bölümünden devam ederiz , M memoli1478 konusunu dağıtmayalım :,sonra fırça yemeyelim
Hele sağ salim işe git - gel ,bende uyumazsam yaparız1 saat zamanim var,usb deki kapasiteyi internette paylasilan bir yöntem ile yukardaki islemler ile aktif yapmayi denedim,ama acemilik olunca olmuyor..
Gece kuşu ?Hele sağ salim işe git - gel ,bende uyumazsam yaparız
Ne olay dönüyor okuyalım bı ?1 saat zamanim var,usb deki kapasiteyi internette paylasilan bir yöntem ile yukardaki islemler ile aktif yapmayi denedim,ama acemilik olunca olmuyor..
Tvlerde takas alanını çoşaltma işlemini memolinin anlatımıyla yapmakNe olay dönüyor okuyalım bı ?
Evet ram yükseltme değince bı okuyayim demiştim ama konuyu takip ediyormusum, konuyu unutmuşum. Ama sen takas alanı deyince şimdi kafam karıştı bu ne demek oluyorTvlerde takas alanını çoşaltma işlemini memolinin anlatımıyla yapmak
dönüs sabah tsi 9.00 Noel zamani 10 gün epey yogun gececek..Hele sağ salim işe git - gel ,bende uyumazsam yaparız
Ben Noel dayiyim delikanlıyım hediyemi begenmeyeni tokatlarim heyy.dönüs sabah tsi 9.00 Noel zamani 10 gün epey yogun gececek..