EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Benim toshiba yüklü mb130s e kumanda sorunu yüzünden vestel full yazilimi yükleyip calisir hale getirmistim.Bu sürümde smart menüde anakart destekledigi halde prime video yoktu fakat kumandadaki prime tusu ile uygulamayi acabiliyordum.Daha sonra forumdan prime videolu profil olarak kaydettigim regal 55R7560UA e ait bütün profilleri yükledigimde Prime video smart smart menüye eklendi,alintiladiginiz mesajda fiko ya sordugum konu sizin merak ettiginiz anakartin desteklemedigi bir anakarta bu profili yüklersek ne olurun cevabini simdilik fikonun kart elinde olmadigi icin bilemiyoruz.Ben bu isle ugrasan ,birazcik deneyim sahibi kisiler icin aslinda avantaj olarak görüyorum,ama deneyimi olmayanlar amann sakin deneme yapmasinlar diye not birakayim..

Burada anlayamadığım, AmazonPrime'ı profile editleyerek niye açmadınız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet LNB yanında bir hdmi deliği daha mevcut. Üsteki plastik yapışkanlı bir paça iç yüzeyden görebiliyorsun ? ben yan tarafı ise lehim makinesi ile ısıtarak delik açıyorum ?

Heh, tamamdır. :seytan

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji, değerli ustam hilevel 55 uhl 960 için mb130s anakart alsam tvye takılıp uyarmı
uyabilir fakat şunu belirtmek isterim; her modelin soketleri farklı bu televizyona bu olur demek zor. Önce ana kartınızı görmek sonra uyabilecek kart görüp eşleştirmek gerekiyor. Hani videoda bahsettim ya mb120 den mb130 a geçtim diye denediğim 8. Mb130 ana kart uydu. Yani vestelin u9400 ün mb130s ana kartı benimkine olmadı bende Toshiba kartı uydurabildim

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Evet LNB yanında bir hdmi deliği daha mevcut. Üsteki plastik yapışkanlı bir paça iç yüzeyden görebiliyorsun ? ben yan tarafı ise lehim makinesi ile ısıtarak delik açıyorum ?
bendeki kasalarda bahsedilen yer plastik, delmeden kullanma imkani yok.Ama kasa üstüne cikmadigi icin hdmi girislerin hepsine ihtiyac yoksa sorun yaratmiyor.

A Çevrimdışı

aziris

Aktif Üye
16 Haz 2020
95
50
uyabilir fakat şunu belirtmek isterim; her modelin soketleri farklı bu televizyona bu olur demek zor. Önce ana kartınızı görmek sonra uyabilecek kart görüp eşleştirmek gerekiyor. Hani videoda bahsettim ya mb120 den mb130 a geçtim diye denediğim 8. Mb130 ana kart uydu. Yani vestelin u9400 ün mb130s ana kartı benimkine olmadı bende Toshiba kartı uydurabildim
Ustam mb130e anakart var tv üzerinde uyarsa mb130s anakart alacagim

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Bu arada profil dosyalarına kendimiz satır ekleyebilseydik mükemmel olurdu, Tommy şuna da el atsaydı. :kiskis
T TommyData benim cok yogun tamir isleri ile ugrastigim dönemde forumu günlük olarak takip ediyordu.Mesajlarina baktigimda daha sonra bir kac konuda yardim istemis yardimci olabilen kisi olmamis görünüyor.Ben davet ettim geldi ama gelisini degerlendiremedik sanki..

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Ustam mb130e anakart var tv üzerinde uyarsa mb130s anakart alacagim
benim bildigim mb130e mb130s den daha iyi,linnkteki konuyu incelerseniz size yardimi olabilir

A Çevrimdışı

aziris

Aktif Üye
16 Haz 2020
95
50
benim bildigim mb130e mb130s den daha iyi,linnkteki konuyu incelerseniz size yardimi olabilir

Hocam dogrudur fakat bu kartta dts ses ve dolby vision yok babamın kullandığı vestel 49ud 8200 model mb130s ve bütün formatlar olduğu için uyarsa kart alıp degistirmek istedim

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
prime video zaten modlama ile acildi ama ana menüye eklenmedi, daha önce paylasmistim bu bilgiyi, ilk sayfaya da eklemistim.

Pardon gözümden kaçmış. Şimdi anlaşıldı. ?

Hocam dogrudur fakat bu kartta dts ses ve dolby vision yok babamın kullandığı vestel 49ud 8200 model mb130s ve bütün formatlar olduğu için uyarsa kart alıp degistirmek istedim

MB130E boyut olarak MB130S'ten baya büyük. Ama bağlantı noktalarının hizası, iç taraftaki sabitleme parçaları vs uyarsa, denenebilir.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
T TommyData benim cok yogun tamir isleri ile ugrastigim dönemde forumu günlük olarak takip ediyordu.Mesajlarina baktigimda daha sonra bir kac konuda yardim istemis yardimci olabilen kisi olmamis görünüyor.Ben davet ettim geldi ama gelisini degerlendiremedik sanki..

Evet o durumu farkettim. Adam konulara yazmış ama dönen olmayınca bırakmış. Forumda çekirdek kadro sınırlı olduğundan her TV'ye erişim mümkün olmuyor.

A Çevrimdışı

aziris

Aktif Üye
16 Haz 2020
95
50
servis menü resimini paylasir misiniz,dovi paneliniz desteklemiyorsa kart degistirsenizde aktif olmaz.
Eve gidince paylaşayım

servis menü resimini paylasir misiniz,dovi paneliniz desteklemiyorsa kart degistirsenizde aktif olmaz.
Eve gidince paylaşayım

20200707_194721.jpg
20200707_194713.jpg
tvnin barkod numarasi

Geri
Üst Alt