By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Ne yapmalıyım
Kurtarma yazılımı da mi yok tv kırmızı isik yanıp sönüyor
Servise müracaat edin.
En son bu görüntüyü servis çekmiş
Ne yapmalıyım
Kurtarma yazılımı da mi yok tv kırmızı isik yanıp sönüyor
Servise müracaat edin.
En son bu görüntüyü servis çekmiş
Yanlış yazılım yükledim çöktü her haldeServise müracaat edin.
Yanlış yazılım maalesef ana karta zarar verir. Garanti süreci devam ediyordur servise müracaat edin.Yanlış yazılım yükledim çöktü her halde
indirdiğiniz çekirdek yazılımlarla tv kurtaramazsınız.!Yanlış yazılım yükledim çöktü her halde
Yüklediniz mi yazılımı,farklar neler acaba55Q9900 TV için vestel mh ye mail attım yeni yazılımı var mı diye varmış gönderdiler 1.48.1 sürümünü
yazılım linkini özelden banada atabilirmisiniz.55Q9900 TV için vestel mh ye mail attım yeni yazılımı var mı diye varmış gönderdiler 1.48.1 sürümünü
Ben de alırsam çok iyi olur.55Q9900 TV için vestel mh ye mail attım yeni yazılımı var mı diye varmış gönderdiler 1.48.1 sürümünü
55Q9900 TV için vestel mh ye mail attım yeni yazılımı var mı diye varmış gönderdiler 1.48.1 sürümünü
Farklı mecralardan yazılım bulursanız sakın tv ye yüklemeyin seri noya uygun olmalıdır yada tv üzerindeki yazılım orijinal ise menü 4725 Görseli lazım sebebine gelince mb180 Yazılımlar iki çeşittir biri 1,25 Gb diğeri 1,5Gb yanlış yazılımda yeni bir ana kart gerekir. frkn4knc Size yazılım Vestelden gönderildiği için sorun yok.yazılım linkini özelden banada atabilirmisiniz.
Hocam bende alabilir miyim yazılımı55Q9900 TV için vestel mh ye mail attım yeni yazılımı var mı diye varmış gönderdiler 1.48.1 sürümünü
55Q9900 Tv için mi çıkmış ocak ayında, neyse mail attım varsa gönderirler ürün koduyla alakalı bu yazılım birde sizin tv nin rami 1.50gb mi 1.25gb miVestel MH’den talep edin ben talep ettim doğrudan TV’ye gönderdiler. Güncel sürüm 1.48’de değil. Ocak’ta yeni sürüm çıkmış 1.54’tü galiba. Benim gözlemime göre MEMC performansında düşüş var.
U9700 modeli 1.5 gb ram. Q9900 ile aynı. Sürüm 1.54.0.055Q9900 Tv için mi çıkmış ocak ayında, neyse mail attım varsa gönderirler ürün koduyla alakalı bu yazılım birde sizin tv nin rami 1.50gb mi 1.25gb mi