frkn4knc
Aktif Üye
- 29 Ocak 2020
- 109
55Q9900 İçin son yazılım 1.48 mış öyle diyor yetkili bey maildeU9700 modeli 1.5 gb ram. Q9900 ile aynı. Sürüm 1.54.0.0
55Q9900 İçin son yazılım 1.48 mış öyle diyor yetkili bey maildeU9700 modeli 1.5 gb ram. Q9900 ile aynı. Sürüm 1.54.0.0
Banada 1.44 demişlerdi q9900 kullanan birinin 1.48 kullandığı görüntüyü gönderdim bu seferde o tv sizinkinin modelinden farklı dediler bu sefer u9700 modelinin sürüm bilgisi olarak 1.48’in yer aldığı bir fotoğrafı gönderince güncel yazılımı gönderdiler. Normalde böyle uğraşmamamız kendilerinin göndermesi gerekiyor. Anlamıyorum dağıtıma çıkarmayacaklarsa niye güncelleme hazırlıyorlar.55Q9900 İçin son yazılım 1.48 mış öyle diyor yetkili bey mailde
Senin tv 1.5GB unutma , 2GB lik yazılım olmaz sanırım,versiyon numaraları onun için önemliBanada 1.44 demişlerdi q9900 kullanan birinin 1.48 kullandığı görüntüyü gönderdim bu seferde o tv sizinkinin modelinden farklı dediler bu sefer u9700 modelinin sürüm bilgisi olarak 1.48’in yer aldığı bir fotoğrafı gönderince güncel yazılımı gönderdiler. Normalde böyle uğraşmamamız kendilerinin göndermesi gerekiyor. Anlamıyorum dağıtıma çıkarmayacaklarsa niye güncelleme hazırlıyorlar.
Yalnız şunu da belirteyim imkanım olsa 1.48’i denerim. Çünkü tvnin renk canlılığı memc performansı düştü.
MB180 anakartın 2gb versiyonu var mı ki? Bildiğim kadarıyla yok.Senin tv 1.5GB unutma , 2GB lik yazılım olmaz sanırım,versiyon numaraları onun için önemli
2 Rakamını bilinçli verdim zaten,sadece kartta ne yazıyorsa o olmalı manasında ,çünkü bir çok kullanıcı mb18x görüp "aha bu benim kartın yazılımı" diyerek yüklüyorlar ve sonunda büyük sıkıntılar çıkıyorMB180 anakartın 2gb versiyonu var mı ki? Bildiğim kadarıyla yok.
Banada 1.44 demişlerdi q9900 kullanan birinin 1.48 kullandığı görüntüyü gönderdim bu seferde o tv sizinkinin modelinden farklı dediler bu sefer u9700 modelinin sürüm bilgisi olarak 1.48’in yer aldığı bir fotoğrafı gönderince güncel yazılımı gönderdiler. Normalde böyle uğraşmamamız kendilerinin göndermesi gerekiyor. Anlamıyorum dağıtıma çıkarmayacaklarsa niye güncelleme hazırlıyorlar.
Yalnız şunu da belirteyim imkanım olsa 1.48’i denerim. Çünkü tvnin renk canlılığı memc performansı düştü.
Vestel uzaktan yüklemiş yeni yazılımı 1.54 ve samba interektif tv gelmiş
Hayırlı olsun ne işe yarıyor bu Samba interaktif tv?
Dolby Vision Canlı diye bir mod gelmiş mi bakma şansınız var mı Netflix’ten uyumlu bir içerik açıp?
Uygulama indirip bağlanıyorsun galiba pek bakmadımHayırlı olsun ne işe yarıyor bu Samba interaktif tv?
Dolby Vision Canlı diye bir mod gelmiş mi bakma şansınız var mı Netflix’ten uyumlu bir içerik açıp?
netflix kullanmiyirum youtubede baktım öyle seçenek göremedim
Yok hayır.Dolby Vision Canlı diye bir mod gelmiş mi bakma şansınız var mı Netflix’ten uyumlu bir içerik açıp?
seri numaranızı ve yüklü olan sürüm bilgisini paylaşırsanız kontrol edebilirim.Selamün Aleyküm MB180 ile ilgili güncelleme vs mevcutmu ??