17MB130 Connected TV Güncel yazılım, EYLÜL 2018 3.62.24

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

3.62.13 öneririm...
yada seri no verin full yazilim ile duzelir...
S/N:
8039778 800427
Toshiba 50U5863DAT

JVC 65VU83T için indirecem, bakalım film ileri sarma sorunumu çözecek mi?

Ekleme: Film ileri sarma (Kumandadan yeşil tuşa basıp istediğin dakikya getirme) sorununu çözemedi bu yazılım da malesef. Özellikle mkv filmlerin çoğunda "desteklenmiyor" uyarısı veriyor yeşil tuşa bastığımızda. Mb100'ün v.2.7.0.0 sürümüyle her film ileri/geri istediğin dakikaya alınabiliyor.

Son düzenleme:
içeriği görmek için cevap yazıyorum, yazdım.

içeriği görmek için cevap yazıyorum, yazdım.
Teşekkür ederim ama sizin zaten belli mesajlarınız var forumda, sizden yine de konuya özel mesaj mı istiyor sistem?

Teşekkür ederim ama sizin zaten belli mesajlarınız var forumda, sizden yine de konuya özel mesaj mı istiyor sistem?
Hemen yazayım o zaman,
Yeni yazılım için teşekkürler. UD8400 TV'me yükledim. Kablo tv kullanıyorum. Yazılımı yüklemeden önceki yayınlardaki karlanma, donma problemleri gitti. Yazılımdan olup olmadığını bilmiyorum...

Hemen yazayım o zaman,
Yeni yazılım için teşekkürler. UD8400 TV'me yükledim. Kablo tv kullanıyorum. Yazılımı yüklemeden önceki yayınlardaki karlanma, donma problemleri gitti. Yazılımdan olup olmadığını bilmiyorum...

Şu an sorunsuz izliyorsanız ve mutluysanız sorun yok demektir :))

Şu an sorunsuz izliyorsanız ve mutluysanız sorun yok demektir :))

Ado cum ne yapicaz guzel kardesim tv yi oldurdu servis ocagina dustuk kurtar bizi TOSHIBA 50U5863DAT Full yazilim...

Netflix e youtube da sorun var 3.62.7.3 versiyonda.Bunu bir deneyelim bakalım...

eline sağlık abi

Bu versiyonda da netflix ve youtube sıkıntısı devam ediyor. Televizyonum 65ud8900.

Geri
Üst Alt