17MB120 Güncel Çekirdek Yazılım. 2.45.122 (2.45.12.2)

ben V.2.45.7.0 yazılımı yükledim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Sonra mb120 anakartımı modladım...
Bazı serverlerden aldığım m3u dosyalarında ses var görüntü yoktu.
Ben Hdr , pvr , çifte ekran,iptv, iptvplayer özelliklerini aktif ettim.

Sagol hocam bende arastiriyorum sürekli bi cozum bulursam burdan paylasirim sizinle
Z_kartal arkadaşın attıgı ip serverden deneme aldım çalıştı hocam demekki serverden kaynaklanıyormuş bazılar herhalde ssiptvde ve ott playerde sıkıntı çıkarıyormuş.Şimdi sıkıntısız kullanıyorum pmden atıyorum linki.

Deneyelim bi ustacım

Beyler sorunun çözümünü buldum iptv server linkinizin sonundaki.ts yi silin .m3u8 yazip linke tiklayim o sekilde kanal listesi pcnize inecektir inen kanal listesini not defteri ile acin tek tek kanallarin linki cikicak sonlarindaki m3u8 yazan yerleri silip ts yazin kaydedin daha sonra kanal listesini my playistten liste olarak yukleyin bu sekilde butun kanallar acilacaktir ses gelip goruntu gelmeyen serverlarin yayinlarini bu sekilde izleyebilirsiniz ssiptvde 7 8 tane farkli serverda bizzat kendim denedim oldu.

Herkese merhaba mb120 anakartlı Vestel 4K tv için kullanılan yazılım V.2.43.4.0 yazılım 2017 de güncellenmiş tv yeni aldım görüntü kalitesi hiç iyi değil. yazılımını menüden güncellemeye çalıştım “bulanamadı” diyor.güncel yazılımların görüntü kalitesine pozitif etki yapıp yapmayacağınıda bilmiyorum ekran hafif sisli puslu TRT 4K yayınında bile akan görüntülerde kasılmalar var yardım lütfen...

Herkese merhaba mb120 anakartlı Vestel 4K tv için kullanılan yazılım V.2.43.4.0 yazılım 2017 de güncellenmiş tv yeni aldım görüntü kalitesi hiç iyi değil. yazılımını menüden güncellemeye çalıştım “bulanamadı” diyor.güncel yazılımların görüntü kalitesine pozitif etki yapıp yapmayacağınıda bilmiyorum ekran hafif sisli puslu TRT 4K yayınında bile akan görüntülerde kasılmalar var yardım lütfen...
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb120-yeni-yazilim-geldi-mujde.3011/#post-60061

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
17MB120 2.45.7.0 yazılımını yükleyin. Ben bu yazılımı kullanıyorum...

Tşk ederim @fikoloji @z_kartal sanırım flash belleğe indirip menü 1505 yapıp yükleyecem tam bilmiyorum.ayrıca bir sorum daha var..”ihraç fazlası ürün nedir tam olarak”

Beyler sorunun çözümünü buldum iptv server linkinizin sonundaki.ts yi silin .m3u8 yazip linke tiklayim o sekilde kanal listesi pcnize inecektir inen kanal listesini not defteri ile acin tek tek kanallarin linki cikicak sonlarindaki m3u8 yazan yerleri silip ts yazin kaydedin daha sonra kanal listesini my playistten liste olarak yukleyin bu sekilde butun kanallar acilacaktir ses gelip goruntu gelmeyen serverlarin yayinlarini bu sekilde izleyebilirsiniz ssiptvde 7 8 tane farkli serverda bizzat kendim denedim oldu.
Evet teşekkürler. Yazılım yenilemeye gerek yokmuş. Şimdi canlı yayınları izleyebiliyorum. Bir aydır ses geliyordu görüntü yoktu. Arkadaşa teşekkürler.

Tşk ederim @fikoloji @z_kartal sanırım flash belleğe indirip menü 1505 yapıp yükleyecem tam bilmiyorum.ayrıca bir sorum daha var..”ihraç fazlası ürün nedir tam olarak”
Evet menü 1505
İhraç fazlası demek yurt dışı için üretilip gümrük anlaşmasına göre fazla kalan ürünleri türkiye de satışa sunuyorlar

teşekürler...yazılımı yükledim görüntülerde hafif iyileşme var gibi...

İndirip deneyeceğim. Tek sorum şudur. Kanal listesi silinir mi . Baştan mi taşıma vs yapacağım. Teşekkürler ado üstad

İndirip deneyeceğim. Tek sorum şudur. Kanal listesi silinir mi . Baştan mi taşıma vs yapacağım. Teşekkürler ado üstad
core yani çekirdek güncelleme yazılım versiyon ve güncellemeleri yükler mevcut ayarları değiştirmez

Geri
Üst Alt