Tam ekran resmini paylaşınız. Yarım çekmeyinizbende bu sürümü yükleyebilir miyim?
Yükledim bir sorun çıkmadı v2.45.12.2 sorunsuz güncellendi. Beğendim bu versiyonu teşekkürler cevabınız içinTam ekran resmini paylaşınız. Yarım çekmeyiniz
Yazdım arkadaşa bakalım yapıyor sonucu yazarım.vestel tvlerde ssiptv deki ses sorunu linklerin sonundaki uzantı ts formatında değilde m3u8 formatında olunca düzeliyor iptv aldığınız yerden m3u8 uzantılı isteyin listenizi saygılar
Yaptık olmadı bu kez ses te yok diğer türlü ses vardı görüntü yoktu sizin dediğiniz şekilde seside kaybettikvestel tvlerde ssiptv deki ses sorunu linklerin sonundaki uzantı ts formatında değilde m3u8 formatında olunca düzeliyor iptv aldığınız yerden m3u8 uzantılı isteyin listenizi saygılar
hocam herhalde bi çaresi yok bunun tv box almak zorunda kalıcazYazdım arkadaşa bakalım yapıyor sonucu yazarım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yaptık olmadı bu kez ses te yok diğer türlü ses vardı görüntü yoktu sizin dediğiniz şekilde seside kaybettik
Televizyonun profilini bilgisayardan bir programla değiştim İp tv vs aktif hale getirdim yok yine olmadı belki Ado abimiz bir çözümünü bulur youtubeden yazdım bakalım bulursam çözümü sizede yazarım.Artık son çare olarak android box alıcaz.hocam herhalde bi çaresi yok bunun tv box almak zorunda kalıcaz
Sagol hocam bende arastiriyorum sürekli bi cozum bulursam burdan paylasirim sizinleTelevizyonun profilini bilgisayardan bir programla değiştim İp tv vs aktif hale getirdim yok yine olmadı belki Ado abimiz bir çözümünü bulur youtubeden yazdım bakalım bulursam çözümü sizede yazarım.Artık son çare olarak android box alıcaz.
Ben en az10 server denedim hepsinde aynı sorun yazılımlarımızda aynı güncelleme ve anakartta.Sizin açabildiğiniz server varmı?ustat mb120 anakartımı modlama yaptım birde iyi bir server bulmanız lazım. Bazı serverlerde ses var görüntü yok bilginize..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
17MB120 2.45.70 mb 120 anakart yazılımını kullanıyorum...
benim tv 48ua9300Ben en az10 server denedim hepsinde aynı sorun yazılımlarımızda aynı güncelleme ve anakartta.Sizin açabildiğiniz server varmı?
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb120-yeni-yazilim-geldi-mujde.3011/benim tv 48ua9300
yazılım raphael V.2.45.7.0 SVN:255004/0009df/6818.dcf MB120 1.5GB
Modlama yaptım ssplayer ve ottplayer ile iptv izliyorum...