teşekkürlerArkadaşlar Merhaba;
17MB120 kullanıcıları için hiç beklemediğim halde yeni bir güncelleme geldi.
Yeni Yazılımınız Ektedir
[Gizli içerik]
Ado Hocam merhabalar. Forumda yeni üyeyim, ancak uzun süredir üye olmadan takip ediyorum. Amazon açıldığında Toshiba 49U7763DAT alanlardan biriyim. Acaba bu konudaki çekirdek yazılım A avatar ve L labkamil arkadaşımızın da sorduğu üzere bizim TV'lere uyumlu mudur? Bir konuda Toshiba ve JVC tvlerin yazılımlarının kendine has olduğunu ve Vestel yazılımlarıyla güncellenmesini pek tavsiye etmediğinizi söylemiştiniz. Ben mi yanlış hatırlıyorum? Bu yazılım uygunsa ve güncellersek acaba açılıştaki logo vs gibi Toshiba görsellerinde değişiklikler olur mu? Tavsiye eder misiniz güncellemeyi? Şimdiden teşekkür ederim.
Ado Hocam vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Yayınınızı dört gözle bekliyor olacağım. Televizyonumun seri numarası SN: 7873826 700518Yazılım konusunda oluşan bazı gelişmelere yönelik yeni bir güncelleme yapmak gerekecek azizim zira HITACHİ TOSHİBA ve JVC üretimleri sonrası bu konular biraz eski geçerliliklerini yitirmeye başladı.
Kısa zamanda bir bilgilendirme ve hatta başarabilirsem bir canlı yayın ile sizlere bu yazılım konularında belli başlı bilgiler sunacağım.
Siz tv nize ait seri numarasını yazarmısınız rica etsem
Bende veriyim seri nosunu seri numarası 7873826 700045Yazılım konusunda oluşan bazı gelişmelere yönelik yeni bir güncelleme yapmak gerekecek azizim zira HITACHİ TOSHİBA ve JVC üretimleri sonrası bu konular biraz eski geçerliliklerini yitirmeye başladı.
Kısa zamanda bir bilgilendirme ve hatta başarabilirsem bir canlı yayın ile sizlere bu yazılım konularında belli başlı bilgiler sunacağım.
Siz tv nize ait seri numarasını yazarmısınız rica etsem
Teşekkürler...Arkadaşlar Merhaba;
Yeni Yazılımınız Ektedir
[Gizli içerik]
Teşekkürler.Arkadaşlar Merhaba;
Yeni Yazılımınız Ektedir
[Gizli içerik]
Arkadaşlar Merhaba;
Yeni Yazılımınız Ektedir SAĞOLUN
s[Gizli içerik]