17MB120 Güncel Çekirdek Yazılım. 2.45.122 (2.45.12.2)

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
2.2 yazıyo bütün portlarda.İşin garip yanı ilk versiyona döndürdüm tv yi ve 4k UHD HDR video açtım normal bir şekilde oynattı altta HDR ibaresi olmadan.HDR destekli yazılım kurdum yine ve videoyu yine aynı şekilde oynattı bu sefer HDR ibaresiyle. TVnin Ps4 proyla normal perfonması rezalet ötesi 4k 2160 RGB oynamama rağmen ps3 kalitesinde görüntü veriyor vestel tv.Bir ümit işte belki HDR aktif edebilirsem biraz düzelir belki umuduyla uğraşıyorum ancak aynı yerde sayıyıorum
Birde sizin tv hangisi

K Çevrimdışı

komontor

Yeni Üye
1 Haz 2018
39
37
Hayir muhtemelen ps4 cozunurlugu felan degistiriyo otomatik bi sekilde yoksa o cozunurlukte kotu goruntu almak imkansiz bence.birde hdmi kablo nun kaliteside onemli
Hdmı kablosu pronun içinden çıkan hdmı kablosu.Kaliteyide her seçenekte ayrı ayrı kendim denedim ancak değişmedi.Bulanık bir görüntü var %99 tv kaynaklı da bir türlü çözemedim

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Hdmı kablosu pronun içinden çıkan hdmı kablosu.Kaliteyide her seçenekte ayrı ayrı kendim denedim ancak değişmedi.Bulanık bir görüntü var %99 tv kaynaklı da bir türlü çözemedim
Mesela 2.45.70 yazilimi goruntu acisindan cok olumlu donusler almisti isterseniz onu yukleyip deneyin birde

K Çevrimdışı

komontor

Yeni Üye
1 Haz 2018
39
37
Mesela 2.45.70 yazilimi goruntu acisindan cok olumlu donusler almisti isterseniz onu yukleyip deneyin birde

En son onu denemiştim.TV o kadar kötü bir hale geldiki normal kanallarda bile görüntü kalitesindeki bozukluk belli oluyordu.Sonra geri döndüm ilk versiyona.Bende anlamadım dediğiniz gibi geri dönüşler iyiydi hep

Geri
Üst Alt