17MB120 Güncel Çekirdek Yazılım. 2.45.122 (2.45.12.2)

K Çevrimdışı

komontor

Yeni Üye
1 Haz 2018
39
37
Selamlar Kardeşim Hoşgeldin;

Hemen açıklayayım ki ben HDR aktif etmedim, sadece yazılım paylaştım, yazılım ile açıldı ise ne mutlu ancak açılmış olması benim becerim değil, VESTEL ARGE de çalışan yazılımcı arkadaşlara teşekkür etmek lazım :ok

Bunun yanısıra modlayarak HDR aktif ettiğini söyleyen kardeşlerimiz de var.

Size tavsiyem öncelikle güncel çekirdek yazılım yükleyerek kontrol etmenizdir. 2.45.7.0 da bunun olumlu geri dönüşünü çok aldım ancak %100 açar demiyorum elbette.

Abicim dediğin şekilde kurdum güncel yazılımı ve indirdiğim 4k uhd hdr videoyu sıkıntısız oynayıyor tv ve altta hdr ibaresi çıkıyor ancak kaynaklar kısmından hdmı kısmını gelişmiş yapmış olmama rağmen ps4:tv'niz hdr ı desteklemiyor diyor.Kullandığım hdmı kablo 2.0,acaba sorunu nasıl giderebilirim? Bir de kullanım kılavuzlarına bakmama rağmen tvnin hdmı girişlerinin kaç olduğunu bulamadım acaba ikiside 2.0 mı yoksa bir tanesi mi 2.0? Baya soruya boğdum seni abi hakkını helal et

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Abicim dediğin şekilde kurdum güncel yazılımı ve indirdiğim 4k uhd hdr videoyu sıkıntısız oynayıyor tv ve altta hdr ibaresi çıkıyor ancak kaynaklar kısmından hdmı kısmını gelişmiş yapmış olmama rağmen ps4:tv'niz hdr ı desteklemiyor diyor.Kullandığım hdmı kablo 2.0,acaba sorunu nasıl giderebilirim? Bir de kullanım kılavuzlarına bakmama rağmen tvnin hdmı girişlerinin kaç olduğunu bulamadım acaba ikiside 2.0 mı yoksa bir tanesi mi 2.0? Baya soruya boğdum seni abi hakkını helal et
Ayni sorulari bn vestel canli destek ten sormustum ertesi gün geri donus yaptilar 3 port da hdmi 2.0 desekliyo demislerdi hdcp 2.2 destegide vardi.

K Çevrimdışı

komontor

Yeni Üye
1 Haz 2018
39
37
Portlari tek tek deneyin ve ps4 de guvenli modda basladiginda hdcp 1.4 mu yasio 2.2 mi
2.2 yazıyo bütün portlarda.İşin garip yanı ilk versiyona döndürdüm tv yi ve 4k UHD HDR video açtım normal bir şekilde oynattı altta HDR ibaresi olmadan.HDR destekli yazılım kurdum yine ve videoyu yine aynı şekilde oynattı bu sefer HDR ibaresiyle. TVnin Ps4 proyla normal perfonması rezalet ötesi 4k 2160 RGB oynamama rağmen ps3 kalitesinde görüntü veriyor vestel tv.Bir ümit işte belki HDR aktif edebilirsem biraz düzelir belki umuduyla uğraşıyorum ancak aynı yerde sayıyıorum

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
2.2 yazıyo bütün portlarda.İşin garip yanı ilk versiyona döndürdüm tv yi ve 4k UHD HDR video açtım normal bir şekilde oynattı altta HDR ibaresi olmadan.HDR destekli yazılım kurdum yine ve videoyu yine aynı şekilde oynattı bu sefer HDR ibaresiyle. TVnin Ps4 proyla normal perfonması rezalet ötesi 4k 2160 RGB oynamama rağmen ps3 kalitesinde görüntü veriyor vestel tv.Bir ümit işte belki HDR aktif edebilirsem biraz düzelir belki umuduyla uğraşıyorum ancak aynı yerde sayıyıorum
Yuv 420den deneyin bide

Geri
Üst Alt