17MB120 Güncel Çekirdek Yazılım. 2.45.122 (2.45.12.2)

M Çevrimdışı

mstfyln

Yeni Üye
27 Eki 2017
35
Merhaba. Aranıza yeni katıldım cihazım 55UA9300 yazılım 2.40.2.0 görünüyor. bunu indirip kursam sorun yaşarmıyım. benim yazılım bayağı eski kalmış. Teşekkürler.
Aynı model tv kullanıyoruz 17MB120 2.45.70 çekirdek yazılım tavsiye ederim ben görüntü daha net olduğu için 2.29.11kullanıyorum son yazılımı da deneyebilirsin

F Çevrimdışı

fthkmr

Yeni Üye
1 Haz 2018
11
39
Cvb nız için teşekkür ederim. Yeni güncel yazılım varken neden neredeyse ilk yazılımı kullanıyorsunuz. Birde geçen gün kardeşime bim'deki jvc tv yi aldım. benim tv nin yanına servis tarafından kurdurdum. Menüsüne baktığımda neredeyse bizim tv ile aynı olduğunu fakat ayarlar bölümünde tam hatırlayamıyorum ama ekran parlaklığı diye bir bölüm vardı her iki cihazda da pasif durumdaydı, o kısım jvc de 100 benim tv de 50'de idi ve ne yaptıysam o bölüme müdahale edemiyordum. bu arada jvc nin görüntü daha parlak ve canlıydı kart model mb130.

A Çevrimdışı

atlas54

Aktif Üye
23 Eki 2017
133
Arkadaşlar şuan güncel sürüm yüklü full yazılım atınca sürüm eskisine mi dönüyor yoksa güncel mi kalıyor yine.

M Çevrimdışı

mstfyln

Yeni Üye
27 Eki 2017
35
Cvb nız için teşekkür ederim. Yeni güncel yazılım varken neden neredeyse ilk yazılımı kullanıyorsunuz. Birde geçen gün kardeşime bim'deki jvc tv yi aldım. benim tv nin yanına servis tarafından kurdurdum. Menüsüne baktığımda neredeyse bizim tv ile aynı olduğunu fakat ayarlar bölümünde tam hatırlayamıyorum ama ekran parlaklığı diye bir bölüm vardı her iki cihazda da pasif durumdaydı, o kısım jvc de 100 benim tv de 50'de idi ve ne yaptıysam o bölüme müdahale edemiyordum. bu arada jvc nin görüntü daha parlak ve canlıydı kart model mb130.
Her yazılım da görüntü farklılıkları var bazılarının renk ve parlaklık derecesi yüksek bazılarının netliği güzel ben hepsini denedim gözünüze hoş geleni kullanın arka aydınlatma yı özel yaparak ayarlayabilirsiniz

K Çevrimdışı

komontor

Yeni Üye
1 Haz 2018
39
37
Adem Helvacı Ado Adem abi bende 49UD8400 4k vestel tv var mb120 panelli ancak HDR özelliği yok gözüküyor.Ps4 pro sahibi olduğum için hdr'ın farkını biliyorum ve kullanmak istiyorum.Nette ve başka forumlarda eski konularını araştırdım ve yazılımlarla birçok arkadaşın tvlerinde hdr modunu açtığını gördüm.Özellikle bu yazılımda MB120__V2.40.6.0_Core_Update direk HDR'ın aktif edilebildiği söyleniyor.Bunu kursam acaba hdr özelliğini aktif edebilir miyim? Veya olmuyorsa bunların dışında tv'mde hdr'ı nasıl aktif edebilirim?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado Adem abi bende 49UD8400 4k vestel tv var mb120 panelli ancak HDR özelliği yok gözüküyor.Ps4 pro sahibi olduğum için hdr'ın farkını biliyorum ve kullanmak istiyorum.Nette ve başka forumlarda eski konularını araştırdım ve yazılımlarla birçok arkadaşın tvlerinde hdr modunu açtığını gördüm.Özellikle bu yazılımda MB120__V2.40.6.0_Core_Update direk HDR'ın aktif edilebildiği söyleniyor.Bunu kursam acaba hdr özelliğini aktif edebilir miyim? Veya olmuyorsa bunların dışında tv'mde hdr'ı nasıl aktif edebilirim?

Selamlar Kardeşim Hoşgeldin;

Hemen açıklayayım ki ben HDR aktif etmedim, sadece yazılım paylaştım, yazılım ile açıldı ise ne mutlu ancak açılmış olması benim becerim değil, VESTEL ARGE de çalışan yazılımcı arkadaşlara teşekkür etmek lazım :ok

Bunun yanısıra modlayarak HDR aktif ettiğini söyleyen kardeşlerimiz de var.

Size tavsiyem öncelikle güncel çekirdek yazılım yükleyerek kontrol etmenizdir. 2.45.7.0 da bunun olumlu geri dönüşünü çok aldım ancak %100 açar demiyorum elbette.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Enerji tasarrufu bölümünü ÖZEL yaparsanız, pasif olan o bölüm aktif olur :ok

Muhammet Sarıçam Çevrimdışı

Muhammet Sarıçam 

Süper Üye
20 May 2018
746
34
Selamlar Kardeşim Hoşgeldin;

Hemen açıklayayım ki ben HDR aktif etmedim, sadece yazılım paylaştım, yazılım ile açıldı ise ne mutlu ancak açılmış olması benim becerim değil, VESTEL ARGE de çalışan yazılımcı arkadaşlara teşekkür etmek lazım :ok

Bunun yanısıra modlayarak HDR aktif ettiğini söyleyen kardeşlerimiz de var.

Size tavsiyem öncelikle güncel çekirdek yazılım yükleyerek kontrol etmenizdir. 2.45.7.0 da bunun olumlu geri dönüşünü çok aldım ancak %100 açar demiyorum elbette.
Aktif olup olmadığını nereden anlarız hocam? 9650 için.

Geri
Üst Alt